Simona Ionescu / Redactor Șef

Video. Paula Seling a cântat pe străzile din Viena și i-a lăsat pe toți mască. Imaginile vor deveni virale

Video. Paula Seling a cântat pe străzile din Viena și i-a lăsat pe toți mască. Imaginile vor deveni virale
Paula Seling este, fără îndoială, una dintre cele mai bune voci din România. Recent, celebra cântăreață a cântat pe străzile din Viena și i-a lăsat pe toți mască. Imaginile cu ea vor deveni cu siguranță virale.

Paula Seling a susținut un concert la Viena pe 20 Aprilie, la Lorely-Saal, cu ocazia Sărbătorilor Pascale ortodoxe care se apropie. Artista are des concert internaționale, iar acest lucru nu este de mirare, căci are o voce senzațională, chiar și atunci când cântă live, fără filtre aplicate. Dovada constă în piesa pe care a cântat-o pe străzile din Viena și care i-a lăsat pe toți mască. 

În video-ul postat pe contul său de pe rețeaua de socializare Instagram, Paula Seling apare plimbându-se noaptea pe străzile pustii din Viena. Inspirată pesemne de peisajul de poveste din frumosul oraș, artista începe să cânte piesa „Dor în destin”, pe care a lansat-o anul trecut în luna Octombrie. 

Paula Seling a cântat pe străzi piesa proprie, bazată pe o linie melodică celebră 

Piesa aleasă de Paula Seling vorbește despre o poveste de dragoste intensă, la finalul căreia a rămas doar dorul. Versurile sensibile sunt compuse chiar de către Paula Seling, în timp ce linia melodică îi aparține celebrului compozitor rus Dmitri Shostakovich, numită „Waltz No. 2” (trad. Valsul nr. 2). 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paula Seling (@paulaseling)

Îmbrăcată simplu și zâmbind în timp ce se plimbă pe străzi, Paula Seling cântă absolut relaxat, cu o voce extraordinară, așa cum și-a obișnuit fanii. Aceștia s-au întrecut în comentarii care mai de care mai apreciative și pe bună dreptate, căci momentul a fost unul absolut deosebit. 

„Ca o zână călătorind printre luceferi” 

Internauții au lăudat vocea artistei, ba chiar au comparat-o cu „o zână printre luceferi”.

„Am avut onoarea să te ascult la concert 🎵 Ai fost superbă , fantastică ,ca o zână călătorind printre luceferi ! ❤️❤️”, 

„Sunt  foarte mândră de tine. Auzindu-te pe străzile din Viena cântând îmi face inima să salte de bucurie. Păcat ca nu am trecut în acel moment să te ascult live”, „Piele de găină, vocea ta!”, „Într-un cuvânt ești minunată”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor la video-ul postat de Paula Seling. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre