Simona Ionescu / Redactor Șef

Vin sărbătorile! Nu cumpărați niciodată aceste cadouri pentru a le oferi celor dragi

Vin sărbătorile! Nu cumpărați niciodată aceste cadouri pentru a le oferi celor dragi
Numărăm zilele până când Moș Nicolae sau Moș Crăciun vor intra în casa fiecăruia dintre noi. Iată ce cadouri sunt cele mai potrivite.

Niciodată nu vom găsi cadouri perfecte, indiferent cât de mult ne-am strădui. Mai ales dacă nu suntem familiarizați cu gusturile celor celor dragi.

Vin sărbătorile! Nu cumpărați niciodată aceste cadouri pentru a le oferi celor dragi

Mai sunt doar câteva zile și vom intra în febra sărbătorilor de iarnă. Cei care nu vor să lase totul pe ultima sută de metri, au început de pe acum să caute cadourile potrivite. Cum să faceți ca cei cărora le oferiți daruri să fie impresionați de gestul vostru? Iată câteva lucruri pe care trebuie să evitați să le achiziționați.

Nu alegeți parfumuri

Chiar dacă un parfum e o bucurie pentru doamne și domnișoare, e dificil să-l găsiți pe cel care să se potrivească. Tocmai de aceea e bine de evita acest gen de cadou în cazul nu cunoașteți marca preferată. De asemenea, nici electrocasnicele nu sunt de cumpărat pentru a fi făcute cadou.

Nu doar pentru că nu știți cu exactitate de ce are prietenul nevoie, dar în cele mai multe cazuri aceste aparate sunt folosite o dată, de două ori, apoi uitate prin vreun sertar. La fel se întâmplă și cu ustensilele și accesoriile pentru bucătărie.

Un nu hotărât hainelor

Și cu hainele puteți greși, dacă nu știți exact ce preferă prietenii și e posibil să greșiți și măsura. De asemenea, nici bijuteriile nu sunt indicate, pentru că e posibil să dați greș și în acest sens. Așa că… mai bine nu optați pentru aceste daruri. Sunt mult persoane care-și doresc să ajungă la sală sau să-și cumpere echipamente sportive.

Dar nu e cazul ca de sărbători să le faceți asemenea cadouri. Mai ales că e posibil să fiți interpretat greșit… Nu în ultimul rând, dacă doriți să faceți un cadou care să fie primit cu bucurie, nu alegeți sub nici o formă obiecte folosite la curățenia locuinței, animale de companie sau lumânări parfumate.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre