Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorica de la Clejani a ascuns pantofii lui Ioniță în cuptorul din curte. Explicația e de tot râsul

Viorica de la Clejani a ascuns pantofii lui Ioniță în cuptorul din curte. Explicația e de tot râsul
Viorica de la Clejani și Ioniță sunt cu adevărat extraordinari atunci când încep cu poveștile. Așa s-a aflat și cum artista a ascuns pantofii soțului în cuptorul din curte, pentru că nu îi plac.

Invitați în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, Viorica și Ioniță de la Clejani au făcut deliciul telespectatorilor. Cei doi au spus o poveste amuzantă despre unii dintre cei mai scumpi pantofi ai acordeonistului.

„Hai, făi muiere, îmi arunci pantofii?”

Simpatici și înzestrați de Dumnezeu cu mult talent, Ioniță și Viorica de la Clejani au colindat toată lumea și i-au încântat pe toți cu melodiile lor extraordinare. Într-una dintre spectacole, Ioniță de la Clejani a primit cadou de la un designer din Japonia o pereche de pantofi extrem de scumpă, într-o combinație de alb cu negru. Doar că niciodată acest obiect de încălțăminte nu a fost pe placul Vioricăi.

Și pentru că Ioniță n-a vrut nici în ruptul capului să-i dea cuiva sau să-i arunce, Viorica a găsit momentul potrivit să scape de pantofi. I-a pus în cuptorul din curte, în speranța că nu-i va găsi nimeni. Doar că norocul n-a fost de partea și Ioniță a dat de ei. „Hai, făi muiere, îmi arunci pantofii mei scumpi?”, a povestit Viorica la Neatza cu Răzvan și Dani, stârnind hohote de râs.

Viorica și Ioniță, povești amuzante despre pantofi, coniac și acordeon

Povestea coniacului care avea vârsta lui Ioniță

O altă poveste care s-a lăsat cu râsete a fost cea a coniacului de vârsta lui Ioniță, pe care l-a primit în dar de la un primar dintr-un alt oraș al lumii. Dar nici de această băutură fină n-a avut noroc. „Era din anul nașterii mele și l-am păstrat acasă la Clejani. Dar a venit un electrician să repare în casă și soacră-mea l-a desfăcut ca să îl cinstească”, a povestit Ioniță, în timp ce Viorica râdea cu gura până la urechi.

Acordeonul pe care-l folosește acum este cadou de la Johnny Deep

Nici prietenul familiei, Johnny Deep nu s-a lăsat mai prejos și i-a făcut cadou lui Ioniță un acordeon superb, pe care-l folosește acum la cântări. „L-a văzut cu un acordeon mic și l-a întrebat unde e cel mare. Ioniță i-a spus că s-a stricat și atunci i l-a făcut cadou ăsta”, a povestit Viorica în stilu-i caracteristic. Dar nici Clejanii nu s-au lăsat mai prejos. Recent au fost la Budapesta și l-au cadorisit pe artist „cu alte cămăși populare și o vestă extraordinară”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre