Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorica de la Clejani, mare actriță! A stat lângă Al Pacino. Cântăreața e de nerecunoscut

Viorica de la Clejani, mare actriță! A stat lângă Al Pacino. Cântăreața e de nerecunoscut
Prietenia dintre Viorica de la Clejani, Ioniță și Johnny Depp e din ce în ce mai strânsă, iar actorul le-a făcut o surpriză incredibilă celor doi artiști. Au devenit actori.

Viorica de la Clejani a postat pe contul de socializare câteva imagini din filmul „Modi”, unde a fost cea mai fericită actriță.

Viorica de la Clejani și Ioniță au jucat rolul unor cântăreți în filmul regizat de Johnny Depp, precizând că au fost îmbrăcați de unul dintre cei mai mari designeri de costume de film din lume. Nimeni alta decât cea care a creat și costumele din „Pirații din Caraibe”. În mesajul transmis fanilor, Viorica i-a mulțumit lui Johnny Depp pentru această surpriză incredibilă și a mărturisit că s-a bucurat enorm pentru că a stat lângă Al Pacino.

„Am fost îmbrăcați de designerul care a creat și costumele din <<Pirații din Caraibe>>”

„Suntem deosebit de onorați că am participat la producția filmului „Modi”, regizat de marele actor Johnny Deep! O poveste despre viața pictorului Amedeo Modigliani. Scena se petrece în anul 1916 într-un bar din Paris unde noi cântăm pentru Modi și prietenii lui. Am fost îmbrăcați de unul dintre cei mai mari designeri de costume de film din lume, Penny Rose, cea care a creat și costumele din “Pirații din Caraibe”!

Viorica de la Clejani și Ioniță, actori în filmul lui johnny Depp. Sursă foto: instagram

Azi dimineață ne-am întors acasă! Lumea filmului este fascinantă … și Al Pacino era acolo… wow! Mulțumim, Johnny!”, a spus Viorica de la Clejani pe contul de socializare.

Cum l-a cunoscut Viorica de la Clejani pe Johnny Depp

Viorica și Ioniță l-au întâlnit pentru prima dată pe Johnny Depp pe platourile de filmare ale peliculei „The man who cried” în anul 2000, când lui Ioniță i s-a stricat acordeonul. „Acordeonul meu s-a spart, după ce filmasem în ploaie. Apoi, acest mare artist mi-a făcut cadou un acordeon nou, de ziua mea de naștere.

După aceea, am cântat pentru Johnny, la Paris, iar el avea lacrimi în ochi atunci când soția mea a cântat pentru el un cântec tradițional țigănesc. Am cântat pentru el și în clubul lui, The Viper Room, care se află pe Sunset Boulevard, din Hollywood, dar am cântat și în casa lui, din Los Angeles”, a povestit cu ceva timp în urmă Ioniță de la Clejani. În vara aceasta, după concertul pe care actorul l-a avut în România alături de trupa The Hollywood Vampires, Viorica i-a oferit un cadou special: o ie românească, pe care starul a purtat-o cu mândrie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre