Viorica de la Clejani și-a cântat durerea, dar i-a făcut pe toți să râdă când a scăpat un „porumbel”

Viorica de la Clejani și-a cântat durerea, dar i-a făcut pe toți să râdă când a scăpat un „porumbel”
Viorica de la Clejani e una din artistele autohtone extrem de îndrăgite. Lumea o adoră atunci când urcă pe scenă, și e mereu curioasă de întâmplările din viața ei.

Miercuri, artista le-a adus oamenilor zâmbetul pe buze. Cu câinele în brațe, artista și-an cântat durerea, într-o postere pe rețelele sociale.  ea cântă pe versurile poeziei „Din bucata mea de pâine” a lui Vasile Militaru. Evident, nu putea să o facă fără patrupedul preferat în brațe. Care, puternic „pătruns” de fiorul artistic, trage un căscat, cât să înghită telefonul cu care e filmată întreaga scenă.

Viorica de la Clejani, nu se poate abține, li, directă cum e, lansează „porumbelul”: „Așa, mânca-ți-aș coa*****, cască!”, îi spune artista, apoi îi aplică un pupic zgomotos pe cap. „Doar câinele mi-a rămas, / Mă apără de necaz,/ Nu doarme zi, și nici noapte, / Mă păzește cu dreptate. / Îl bat și îl dau afară, / Sare gardul, vine iară”, cântă Viorica de la Clejani.

Dacă vreți să continuați melodia, versurile care urmează sunt următoarele: „Omul e și dușmănos, / Chiar de vorbește frumos, / Te vorbește-n față bine / Și-n spate lovește-n tine. / Ce ai, omule, cu mine? / Nu-ți fac nici o stricăciune”.

Câinii îi dau bătăi de cap Vioricăi de la Clejani

Recent, Viorica de la Clejani a susținut un concert pe scena Sălii palatului, ocazie cu care a aflat întreaga audiență ce pacoste de câine are. Soțul ei, iponiță, a decis să îi facp public un acdou, și anume un tablou în care e portretizată. Viorica a avut de c omentat imediat. „Iar îmi aduci tablou? (…) Ioniță, te rog să-l pui bine p-asta, nu ca pe celălalt de l-a mâncat câinele! Sunt frumoasă, așa o să ajung, la dimensiunile astea.”, a spus Viorica de la Clejani, făcându-i pe toți din jur să izbucnească în râs.

Mare iubitoare de animale, Viorica de la Clejani are mai mulți câini. Recent a mai luat unul, de talie mică, ce i-a făcut o surpriză mai puțin dorită. Patrupedul, probabil emoționat de noua sa familie, a decis să o „premieze!” pe aceasta, făcându-și nevoile în mijlocul patului stăpânilor săi.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre