Viorica de la Clejani și-a pierdut peruca în timpul unui concert. Cum a reacționat vedeta. Exclusiv

Viorica de la Clejani și-a pierdut peruca în timpul unui concert. Cum a reacționat vedeta. Exclusiv
Invitată cu ceva timp în urmă în emisiunea lui Răzvan și Dani, Viorica de la Clejani le-a povestit telespectatorilor un moment amuzant.

La un concert, în fața celor care o iubesc cel mai mult și vin să-I asculte celebre melodii, Viorica de la Clejani și-a pierdut peruca. În stilu-i caracteristic, vedeta nu a făcut o drama din asta, a luat-o de pe jos, a scuturat-o și a pus-o din nou pe cap. Toată lumea a râs, iar cântăreața și-a văzut mai departe de ce știe să facă cel mai bine.

Care e cea mai nebună perucă

Pe de altă parte, Viorica spune că în perioada concertelor, a folosit foarte mult perucile. Iar cea mai nebună pe care o are în dotare este una cu breton, care îi place foarte mult. Nu de aceeași părere sunt și câinii cântăreței, care, susține artista, au alergie la acest obiect, iar când o văd, nu rezistă să nu se joace cu ea.

“Nu prea mai am păr, pentru că l-am tot vopsit, mai e și din cauza vârstei, așa că am acasă tot felul de peruci, pe care le-am tot purtat de-a lungul vremii”, a spus vedeta în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Ioniță și-a făcut implant de păr în Turcia

Cu câțiva ani în urmă, Ioniță de la Clejani a fost impulsionat de nevastă să-și facă implant de păr. Totul a fost bine până când artista l-a văzut tuns chel și a atunci a intrat într-o panică mare, iar lacrimile nu i se mai opreau. “Am avut probleme cu Ioniţă, a fost răcit, i-am dat medicamente, ceaiuri.

Acum plecăm în Turcia să îşi pună implant de păr. Nici maică-sa, nici taică-su nu ştiu unde am plecat. Ei sunt mai tradiţionali, iar când o să audă, o să-şi pună mâinile în cap! Puteţi să-l faceţi şi creţ pe bărbată-miu. Ai cuvântul meu că îmi tremură picioarele!

Eşti chelios, să-ţi pună o perucă că eu nu suport să te văd aşa!”, a spus Viorica, plângând, într-o emisiune de la Protv. Fricos, nici Ioniță n-a putut să facă față situației până când n-a apelat la ceva întăriri: “Mi-am luat o sticlă de alcool mai tare. O să iau înainte ceva ca să nu mă doară nimic. A început să mă ia febra!”.

Recomandarile noastre