Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorica de la Clejani plânge si urlă: „Nenorocitul ăla, criminalul ăla!” Artista e devastată. Foto

Viorica de la Clejani plânge si urlă: „Nenorocitul ăla, criminalul ăla!” Artista e devastată. Foto
Viorica de la Clejani e distrusă, după ce a văzut ce s-a întâmplat cu câțiva cățeluși pe câmp. Artista a cerut ajutorul poliției și al presei ca să-l găsească pe „nenorocitul” care a făcut așa ceva.

Viorica de la Clejani e devastată și vrea să se facă dreptate. „Nenorocitul ăla” care a omorât cățelușii nevinovați găsiți, trebuie să plătească cu vârf și îndesat, spune artista.

Viorica de la Clejani a postat un videoclip în care plânge și roagă autoritățile și presa să o ajute să-l găsească pe „nenorocitul” care a omorât mai mulți cățeluși care stăteau pe câmp. Artista apare alături de un bărbat care i-a pus într-o cutie pe puiuții morți și o altă femeie și e devastată de ce a văzut.

Viorica de la Clejani, devastată de moartea a cinci cățeluși. Sursă foto: instagram

Cântăreața vrea ca acel „criminal” să fie tras la răspundere pentru ce a făcut. „Cu ce te-au deranjat acești puiuți care aveau o căsuță improvizată în câmp… Ei s-au bucurau, credea că probabil le aduce de mâncare… Nenorocitule! Bolnavule, obsedatule, dacă nu meriți să fi la fel… Aceeași pedeapsă… Dacă aș avea o putere… Alo, Protecția animalelor, ce faceți? Am lăsat casa, am lăsat toate treburile ca orice om, am fost la poliție, la Bucșani acolo…”, a spus Viorica plângând.

„Cazul ăsta nu trebuie ascuns”

Într-un alt videoclip, Viorica le spune oamenilor să facă plângere la Protecția animalelor, pentru că situația aceasta trebuie rezolvată urgent. Trebuie să se afle cine a luat vieți acestor suflete care nevinovate. „Cinci cățeluși nevinovați, cinci suflete a căror viață a fost luată de (ne)oameni.

Nu se mai poate așa ceva. Animale bătute, abandonate, omorâte și/sau batjocorite de oameni care trebuiau să le protejeze. Faceți plângere la Protecția Animalelor, cazul ăsta nu trebuie ascuns. Cel care ai făcut asta, îți doresc ședere grea în pușcărie, lucrurile nu le lăsăm așa, îți garantez”, a fost mesajul postat de Viorica de la Clejani.

„Sper că m-am făcut auzită de cei de la putere. Odihnă veșnică micuților”

Vocea Vioricăi de la Clejani a fost auzită, iar artista le-a mulțumit polițiștilor de la Bucșani „și domnilor de la criminalistică pentru mobilizarea lor în urma tragediei în care cinci cățeluși au fost uciși cu bestialitate”. Artista speră că s-a făcut „auzită de cei de la putere” și speră să se facă dreptate. „Nu cred că pot să mai particip la astfel de cazuri. Pe mine mă doboară. Având doi copii, trei căței, soț, un job… trebuie să fiu bine psihic și sufletește. Nu mă simt prea bine din punct de vedere al sănătății”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre