Simona Ionescu / Redactor Șef

Viviana Sposub a răbufnit și clarifică aspectele ce țin de viața ei intimă. „Noul meu iubit”…

Viviana Sposub a răbufnit și clarifică aspectele ce țin de viața ei intimă. „Noul meu iubit”…
Viviana Sposub e foc și pară după ce au început să apară tot mai multe zvonuri privind apariția unui nou bărbat în viața sa. Vedeta a pus piciorul în prag și a lămurit situația pe rețelele de socializare.

Pe rețelele de socializare, Viviana Sposub a postat un mesaj dur în care explică în ce relație este cu fostul soț al Andreei Marin, doctorul Tuncay Ozturk. Fosta prezentatoare a simțit nevoia să lămurească situația și să oprească vorbele fără rost ale cârcotașilor.

Viviana Sposub susține că nu are nici o relație nouă, iar faptul că ajunge la clinica doctorului Tuncay Ozturk se datorează faptului că are dureri la genunchi și are nevoie de terapie. Ea dezminte astfel toate zvonurile privind o eventuală relație între cei doi.

„De câteva luni mă confrunt cu dureri la genunchi și merg la clinica domnului Tuncay Ozturk pentru recuperare”

„Nici nu pot să-mi închipui cum niște oameni pot inventa în fiecare zi câte o nouă poveste falsă despre viața mea personală sau profesională.

Viviana Sposub s-a săturat să fie cuplată cu orice bărbat cu care interacționează

De câteva luni mă confrunt cu dureri la genunchi și merg la clinica domnului Tuncay Ozturk pentru recuperare. Foarte mulți urmăritori mi-au scris că au aceeași problemă ca mine și că sunt interesați de recuperarea mea, așa că am postat diferite materiale filmate în timpul procedurilor pe care le fac la clinică.

„Nu m-am gândit nicio secundă că cineva ar putea transforma această situație într-un titlu de tabloid. E strigător la cer”

Nu m-am gândit nicio secundă că cineva ar putea transforma această situație într-un titlu de tabloid. E strigător la cer ca orice bărbat cu care interacționez, fie Tuncay Ozturk, Saint Levant, colegi de muncă, antrenori de fitness, prieteni, colaboratori etc., să fie catalogat ca «noul meu iubit».

Să crezi că o femeie nu poate avea cu un bărbat nicio altfel de relație decât una amoroasă este pur misoginism. Atâta timp cât o informație nu vine de la mine, 100% este falsă!”, a scris Viviana Sposub pe rețelele de socializare. După ce a anunțat că s-a despărțit de George Burcea, au apărut zvonuri că cei doi s-ar fi împăcat, dar nici unul dintre ei nu a dat detalii despre viața privată.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre