Simona Ionescu / Redactor Șef

Vlad Gherman a uitat definitiv de Cristina Ciobănașu. Mai nou, a început să o critice

Vlad Gherman a uitat definitiv de Cristina Ciobănașu. Mai nou, a început să o critice
A stat 9 ani cu Cristina Ciobănașu, dar nu a fost atât de fericit în toată acea perioadă precum este acum cu Oana Moșneagu.

Oana Moșneagu a reușit să-i fure mințile definitiv lui Vlad Gherman. Actorul e mai mult decât topit după ea.

Vlad Gherman a uitat definitiv de Cristina Ciobănașu. Mai nou, a început să o critice

După nouă ani de relație și doi de logodnă, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au rămas în relații bune, prietenia continuând și acum. Sau poate, nu e chiar așa de plăcută relația lor în acest moment, după ultima declarație a actorului. Recent, el a mărturisit că singura femeie matură pe care a cunoscut-o până acum este actuala iubită, Oana. Un lucru pe care probabil, Cristina, îl va digera foarte greu.

„E un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos”

„Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe. A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, a declarat Vlad Gherman pentru OK! Magazine.

Nici Oana nu a stat pe gânduri și a mărturisit că Vlad o surprinde mereu „e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult”.

E un pas important în orice relație

Nu demult, cei doi s-au mutat împreună și sunt convinși că e un pas extrem de important în relația lor. „Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar, pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta, care, într-adevăr, e un pas important pentru relația noastră. E un pas important în orice relație și, pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis: «Hai să ne mutăm».

Am ales să rămânem la mine pentru că ne place mai mult apartamentul ăsta. E foarte cozy, e foarte primitor și e mult mai aproape de zona în care filmăm noi. În primul rând, cea mai mare modificare, în caz că vă întrebați, este faptul că, în zona în care aveam masă, am pus un dulap, un șifonier, tocmai pentru că Oana deja a început să mă dea afară din propriul șifonier. Am zis ok, am înțeles, ai nevoie de spațiu pentru haine, se rezolvă”, a mărturisit Vlad.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre