Simona Ionescu / Redactor Șef

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut un pas decisiv în relație. Nu mai e loc de speculații

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut un pas decisiv în relație. Nu mai e loc de speculații
Unii dintre cei mai iubiți actori ai noii generații, Vlad Gherman și Oana Moșneagu le-au demonstrat tuturor că au o relație închegată.

Sunt extrem de fericiți împreună și nu ar mira pe nimeni să auzim că în scurt timp bat clopote de nuntă.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut un pas decisiv în relație. Le-au arătat totul fanilor

Vlad Gherman și iubita lui, Oana Moșneagu, au trecut la un alt nivel al relației lor și s-au fotografiat alături de cele mai importante persoane din viața lor, părinții. Cei doi sunt extrem de îndrăgostiți, iar reuniunea de familie s-a petrecut de ziua de naștere a mamei Oanei. Astfel, viitorii socri s-au cunoscut și s-au distrat la un restaurant luxos din București. Vlad a postat mai multe fotografii din familie, spre bucuria fanilor și a pus și un mesaj: „Întâlnire cu părinții. Ghermoșneagu mix”.

Ce cadou i-a făcut Oana mamei sale

Nici Oana nu s-a lăsat mai prejos și i-a făcut mamei sale un cadou special: un zbor cu avionul de acrobație. Dar și un mesaj care arată cât de mult o iubește.

„Nu cred că e nevoie de prea multe cuvinte ca să descriu ce reiese oricum din fotografiile astea. Bucurie. Multă bucurie. Să îmi trăiască! Toți! Fericiți și sănătoși! Și ea să îmi rămână plină de sfânt, magie și joc până la adânci bătrâneți! La mulți ani, mama!”, a scris frumoasa actriță.

Cum a aflat Cristina Ciobănașu de relația lor

Oana și Vlad au început o relație la începutul anului, iar Vlad spune că prima persoană care a știut despre acest lucru a fost Cristina Ciobănașu, femeia cu care a împărțit nouă ani din viață. În luna ianuarie a acestui an, Vlad Gherman a confirmat relația cu actrița Oana Moșneagu.

„Ea a fost prima căreia i-am spus despre relația dintre mine și Oana, mi s-a părut fair, fiind și contextul că lucram în același serial. S-a bucurat, adică chiar s-a bucurat, m-a luat în brațe și mi-a zis că se bucură pentru mine. M-a întrebat cum sunt, dacă sunt ok”, a mărturisit Vlad.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre