Simona Ionescu / Redactor Șef

Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, primește lovitura vieții. Părinții l-au abandonat

Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, primește lovitura vieții. Părinții l-au abandonat
De când a aflat ce a făcut fiul său, Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, e distrus. Bărbatul, fost campion național la offroad extrem, a luat o decizie care-i va rupe sufletul șoferului drogat.

Șase tipuri de droguri au găsit oamenii legii în organismul lui Vlad Pascu, șoferul care a ucis doi tineri. Ce a făcut acum tatăl său.

S-a urcat drogat la volanul mașinii sale de colecție, a intrat în doi tineri și i-a spulberat pe loc. Nenorocirea s-a produs pe 19 august în localitatea 2 Mai, iar șoferul a fugit de la locul accidentului.

După ce a fost reținut de polițiști, părinții beizadelei au transmis un mesaj în care păreau îngrijorați de ce îi rezervă viitorul băiatului său, precizând totodată că oferă ajutor financiar. După înmormântarea celor doi tineri, Mihai Pascu a mai uitat de durere după ce a plecat spre București, unde a poposit la o șaormerie.

A fost Mihai Pascu un rechin imobiliar?

Vlad Pascu ar fi intrat în sevraj

În timpul acesta, fiul său, despre care se spune că se droghează de când avea 13 ani, a început să intre în sevraj, iar momentele prin care trece sunt greu de suportat. “Acuză dureri abdominale și articulare, nu doarme absolut deloc și nici nu mănâncă, este extrem de agitat.

Are momente în care plânge și momente în care devine agresiv verbal. I s-a făcut o evaluare psihiatrică, iar un medic îl supraveghează. Durerile fizice date de sevraj sunt reale, iar astfel de pacienți trebuie monitorizați atent. Are pulsul foarte mare și transpiră abundent. A stat de vorba cu avocata sa, dar nu este lucid și nici nu are un discurs lucid. Spune că vrea acasă, nu este conștient de gravitatea faptelor sale. Cere ciocolată tot timpul!”, susțin sursele.

Beizadeaua, fără nici o grijă…

Mihai Pascu a plecat din țară

Dar asta nu e tot, pentru că Mihai Pascu, spun sursele, ar fi plecat din țară trecând pe la punctul de frontieră Vama Veche. Acesta și-a închis telefonul și nimeni nu poate să știe unde este sau ce face. „Asemenea manifestări nu îi surprind pe cei care știu despre ce este vorba.

Dacă ele se manifestă, atunci este strict de competența procurorului care va apela la ajutorul Institutului de Medicină Legală, care să-i ofere o explicație clară asupra celor constatate. Fiindcă doar un act legal și parafat de către un medic legist ne poate ajuta să înțelegem dacă acel tânăr are o responsabilitate integră sau abolită, diminuată a faptelor sale.

„E dus de vânturi, abulic și condus de o dileală care nu l-a ajutat deloc, semn că a și ajuns unde a ajuns”

Abia atunci cei în cauză vor avea o imagine de ansamblu asupra individului în cauză și a stării sale de discernământ. Pe de altă parte, așa cum l-am putut vedea, din diverse înregistrări pe rețelele sociale, băiatul acesta e unul ce prezintă mari vulnerabilități.

Și nu de ieri, de azi, ci de ani buni, de când era încă minor. E dus de vânturi, abulic și condus de o dileală care nu l-a ajutat deloc, semn că a și ajuns unde a ajuns. Este un caz complicat!”, a mărturisit Tudorel Butoi pentru Cancan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre