Simona Ionescu / Redactor Șef

Vlad Popescu Piedone și-a început campania pe biciclete. Piedone senior îi deschide drumul în sectorul 5

Vlad Popescu Piedone și-a început campania pe biciclete. Piedone senior îi deschide drumul în sectorul 5
Primarul Cristian Popescu Piedone nu se lasă, indiferent câte piedici i se pun. Și spune că nimeni nu este mai potrivit să păstorească sectorul 5 ca fiul său, Vlad Popescu Piedone. A început campania pe biciclete pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

Vlad Popescu Piedone îi calcă pe urme tatălui său. A început campania pe biciclete, iar locuitorii sectorului 5 îl primesc cu bucurie, după cum se vede în imaginile filmate. Vlad, parlamentar și președinte al PUSL sector 5, peră că va fi urmașul la primărie al lui Cristian Popescu Piedone.

Vlad Popescu Piedone și-a început campania pe biciclete, iar drumul este deschis de tatăl său, Cristian Popescu Piedone, care, dintr-o mașinuță, îi salută pe cei pe care-i păstorește deocamdată. Mulți oameni îi privesc cu bucurie și au încredere în primarul lor, strigând după cel pe care-l vor la Primăria Capitalei: „Vă iubim, domn primar”. Video-ul a fost postat de Cristian Popescu Piedone pe contul de socializare, alături de un mesaj.

„Oamenii buni știu că sunt om de cuvânt”

„Unul pleacă, altul vine… Viața merge înainte, cu ale sale toate… Am făcut lucruri bune pentru comunitatea noastră din Sectorul 5 și multe mai sunt de făcut! Oamenii buni știu că sunt om de cuvânt și tot ceea ce am spus că se va face… se va face! Pentru mine, comunitatea Sectorului 5 înseamnă totul! Voi, oamenii buni, m-ați ridicat când am fost căzut, voi mi-ați dat apă vie ca să rezist la ananghie! Voi sunteți familia mea, prietenii mei!”, a scris Piedone lângă filmul postat.

„Sectorul 5 va rămâne cu proiectele în derulare și cu un primar tânăr și ambițios: Vlad Popescu Piedone”

Cristian Popescu Piedone îi asigură pe locuitorii sectorului 5 că, indiferent dacă va fi sau nu pe scaunul Primăriei Capitalei, va fi permanent cel mai important sfătuitor al fiului său. „Că voi fi primar la Capitală sau că nu voi fi… Dumnezeu știe! Indiferent ce se vă întâmpla după 9 iunie, Sectorul 5 va rămâne cu proiectele în derulare și cu un primar tânăr și ambițios: Vlad Popescu Piedone!

Vlad va continua proiectele bune pentru comunitatea Sectorului 5 și va implementa proiecte noi, benefice pentru toți cetățenii minunați domiciliați în acest sector! Da, lifturile bătrânelor blocuri sunt o problemă care trebuie urgent rezolvată! Cu fonduri europene nerambursabile, cu fonduri proprii, Primăria Sectorului 5 trebuie să schimbe lifturile blocurilor vechi!”.

„Oameni buni, aveți încredere. Continuăm să facem treabă”

„Blocurile toate, cele reabilitate termic și cele în curs de reabilitare termică vor produce bani pentru asociațiile de proprietari, pentru comunitate, deopotrivă! Rețeta este simplă: pe terasa fiecărui bloc montăm panouri foto-voltaice! Le integrăm în rețeaua energetică! Producem curent, facem bani, reducem costurile de întreținere pentru fiecare cetățean în parte! Asta înseamnă o viață mai bună pentru fiecare!

Mergem înainte, cu Vlad Popescu Piedone, PRIMAR! Oameni buni, aveți încredere! Continuăm să facem treabă! Ca primar general sau ba… voi fi mereu umbra și sfătuitorul lui Vlad Popescu Piedone! Sectorul 5 va deveni… capitala Capitalei! Cu respect, primarul Piedone”, a fost mesajul edilului care afirmă mereu că nu se va retrage din cursa pentru Primăria București, în ciuda tuturor atacurilor și dezvăluirilor adversarilor. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre