Simona Ionescu / Redactor Șef

Vladimir Putin îi terorizează pe toți liderii lumii cu un singur detaliu. Liderul de la Kremlin luptă murdar

Vladimir Putin îi terorizează pe toți liderii lumii cu un singur detaliu. Liderul de la Kremlin luptă murdar
În ultima perioadă, Vladimir Putin nu mai renunță la valiza nucleară, indiferent în ce vizită ar merge.

Vladimir Putin a luat cu el butonul roșu și zilele trecute, la Volvograd, când a participat la ceremonia organizată cu prilejul împlinirii a 80 de ani de la Victoria armatei sovietice asupra forțelor naziste în bătălia de la Stalingrad, susține agenția ucraineană de presă Unian și publicația britanică The Mirror.

Ce se ascunde în a doua valiză neagră

Agenții de securitate care l-au însoțit au fost văzuți purtând nu doar valiza nucleară, ci și o altă valiză neagră, în care se crede că s-ar afla un scut pliabil în cazul în care Putin ar fi atacat. Contrar a ceea ce se spune, valiza nucleară nu are un buton roșu, ci alb și nu este mai mare ca o geantă de laptop. De asemenea, valiza nucleară are un card de memorie, cu un cod personalizat, care folosește pentru controlul arsenalului nuclear al Rusiei. Ce înseamnă asta? Că oricând, Vladimir Putin poate da o comandă care ar putea schimba soarta omenirii.

Localnicii de la Volvograd au fost obligați să stea acasă

Putin a ajuns la Volgograd în limuzina sa blindată, Aurus, iar alături de el au mai fost 24 de mașini, inclusiv o ambulanţă. Pentru ca președintele Rusiei să fie păzit așa cum scrie la carte, localnicii și-au luat liber de la serviciu. Chiar și guvernatorul local Andrei Bocearov a ascultat cu strictețe ordinele, el fiind obligat să stea nouă zile în carantină înainte de a se apropia de Vladimir Putin.  Tot în carantină au fost și câțiva rezidenți aleși, dar nu au avut voie să stea în preajma liderului de la Kremlin.

Casele dărăpănate au fost rase de pe fața pământului

Înainte de sosirea lui Putin, autoritățile locale au făcut o curățenie exemplară în oraș și au luat câinii fără stăpân de pe străzi. Mai mult, spun cei de la The Mirror, au fost dărâmate și toate casele dărăpănate, pentru ca Putin să nu știe cât de săraci sunt oamenii care trăiesc în acest loc. Politicianul de opoziţie Boris Vişnevski l-a acuzat pe Putin că a fost la aceste ceremonii pentru a ține un „discurs propagandistic” legat de războiul din Ucraina.

https://www.youtube.com/watch?v=ZZGY_JSW3WA&t=5s

Înfrângerea Rusiei de către Ucraina ar putea declanșa un război nuclear

Fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev a pus punctul pe I și a avertizat că e posibil să fie declanșat un război nuclear, în cazul în care Rusia ar pierde războiul cu Ucraina. „Înfrângerea unei puteri nucleare într-un război convenţional poate declanşa un război nuclear”, a declarat Medvedev, într-o postare pe Telegram. „Puterile nucleare nu au pierdut niciodată conflicte majore de care depinde soarta lor”, a spus Medvedev.

La rândul său, spune Reuters, patriarhul Kirill, șeful Bisericii Ortodoxe Ruse a explicat că încercarea de a distruge Rusia e echivalent cu sfârșitul lumii. „Ne rugăm Domnului să îi aducă pe nebuni la raţiune şi să îi ajute să înţeleagă că orice dorinţă de a distruge Rusia va însemna sfârşitul lumii. Dar noi credem că Domnul nu va părăsi pământul rusesc”, e de părere patriarhul Kirill.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre