Simona Ionescu / Redactor Șef

Vladimir Putin, primele declarații despre copiii lui făcuți cu amanta. „Sunt un exemplu rău”

Vladimir Putin, primele declarații despre copiii lui făcuți cu amanta. „Sunt un exemplu rău”
Chiar viața privată a lui Vladimir Putin este strict interzisă, rușii bănuiesc cu tărie că președintele are o familie cu fermecătoarea gimnastă Alina Kabaeva, cu trei decenii mai tânără decât el. Recent, a vorbit pentru prima data despre „cei mici” din familia sa în timpul unei lecții deschise la școala secundară nr. 20 din Kyzyl.

Președintele rus Vladimir Putin a ținut o lecție deschisă la școala secundară nr. 20 din Kyzyl, Republica Tuva, Rusia, unde i-a avertizat pe copii că el este un „exemplu rău”. Tot acolo a pomenit și de „cei mici”. Unii spun că ar fi vorba de copiii pe care-i are cu Alina Kabaeva, alții că e posibil să-i fi adus în discuție pe nepoții săi.

„Fiecare persoană ar trebui să fie critică față de tot ceea ce face, față de ea însăși, și să tragă concluzii”

„Astăzi am dormit, să spunem, patru ore – nu este suficient.  Faptul că astăzi am dormit doar patru ore, iar de obicei dorm șase, nu se datorează faptului că sunt o persoană atât de ocupată, ci pentru că nu pot să-mi organizez în mod corespunzător ziua de lucru.

Fiecare persoană ar trebui să fie critică față de tot ceea ce face, față de ea însăși, și să tragă concluzii. Voi încerca să fac asta și vă sfătuiesc să faceți la fel”, a fost sfatul lui Vladimir Putin.

„Uitați, acum avem un interes crescând pentru limba chineză”

Vladimir Putin le-a vorbit elevilor. Sursă foto: Daily mail

De asemenea, Putin le-a povestit elevilor cum promovează legături mai strânse cu țara vecină, China, și dorește ca ei să învețe limba chineză. „Uitați, acum avem un interes crescând pentru limba chineză”, a spus el într-o școală din regiunea Tuva.

„Și în China, apropo, există, de asemenea, un interes în creștere pentru limba rusă, iar noi avem un interes în creștere pentru chineză”, a specificat președintele Rusiei.

De asemenea, a menționat că elevii ar trebui să învețe și „marea limbă” engleză, precum și chineza. „Membrii familiei mele, cei mici, vorbesc și chineza. Ei o vorbesc fluent”, a specificat el.

„O motocicletă este un mijloc de transport periculos”

Un băiat a fost pălmuit când i-a spus lui Putin că visul său este să aibă o motocicletă. „O motocicletă este un mijloc de transport periculos. Este mai bine să economisești pentru o mașină.

În acest fel, atât mama, cât și tatăl tău se vor simți mai în largul lor. Un quad este de asemenea periculos, nu-l conduce. Se răsturnă mereu. Este un vehicul instabil”, a continuat Putin. Acesta i-a spus băiatului să își folosească banii obținuți din colectarea și vânzarea de fier vechi pentru a-și cumpăra o mașină.

Declarația sa a stârnit amuzament pe rețelele de socializare

Viața de familie a lui Putin, divorțat, este tabu pentru presa rusă. Iar acesta a decretat cu mult timp în urmă că jurnaliștii ruși cu „nasuri mucoase și fantezii erotice” nu ar trebui să „dea târcoale” afacerilor sale.

În ciuda acestui fapt, unii ruși îl suspectează puternic că are o familie cu fermecătoarea gimnastă Alina Kabaeva, cu trei decenii mai tânără decât el. Primul copil s-a născut în 2015 și un alt băiat ar fi venit pe lume la Moscova în 2019, deși unele relatări spun că ea a născut gemeni.

Putin nu a adăugat mai mult context la declarațiile sale de astăzi despre „micuții” săi și este posibil să se fi referit la nepoții săi. Declarația sa a stârnit amuzament pe rețelele de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre