Simona Ionescu / Redactor Șef

Vladimir Putin s-a iubit cu cea mai frumoasă femeie din lume? Declarațiile ei au lăsat planeta cu gura căscată. Liderul de la Kremlin i-a cerut să facă asta

Vladimir Putin s-a iubit cu cea mai frumoasă femeie din lume? Declarațiile ei au lăsat planeta cu gura căscată. Liderul de la Kremlin i-a cerut să facă asta
Fostul „iepuraș Playboy‟ Pamela Anderson a dovedit că absolut niciun bărbat nu-i poate rezista. Blonda seducătoare a ajuns și la inima celui mai dur bărbat din lume: Vladimir Putin.

Percepția globală asupra Pamelei Anderson a fost întotdeauna că e „doar o blondă simplă la minte”, însă felul în care și-a organizat viața dovedește contrariul. Frumoasa anilor 90 a conștientizat mereu că are un atuu inegalabil, un trup de zeiță, însă l-a folosit în a-și atrage doar oameni importanți în viața sa.

Anderson l-a contactat pe Putin pentru a-i cere o favoare

Frumoasa actriță a dat dovadă de mult curaj atunci când a decis să-i scrie un mesaj președintelui Rusiei, Vladimir Putin. Pamela Anderson a dezvălui în cadrul emisiunii „Piers Morgan’s Life Stories”, în 2018, că în 2015 l-a abordat pe Putin într-o problemă sensibilă:

„I-am scris şi l-am rugat să oprească importul de produse realizate din foci, deoarece reprezenta 95% din piaţă şi putea opri vânătoarea focilor în Canada”.

Actrița cunoscută pentru rolul din serialul „Baywatch” spune că scrisoarea trimisă i-a captat atenția președintelui Putin, ceea ce l-a determinat să mențină un dialog deschis cu celebra actriță de la Hollywood. Mai mult decât atât, liderul rus și-a dorit să o întâlnească personal.

„ Acesta a fost scopul meu, iar Putin a fost de acord cu mine. De fapt, a făcut ilegal importul de produse realizate din foci în ţara lui”, a dezvăluit bomba sexy, citată de radiodcnews.

A avut Pamela Anderson o relație intimă cu Vladimir Putin?

Blonda nu a scăpat de cea mai arzătoare întrebare din gândurile fanilor, în timpul interviului „Piers Morgan Life Stories”. A avut sau nu o relație intimă cu președintele Kremlinului?

Iar răspunsul ei a lăsat loc de multe speculații: Pamela a insistat că nu va discuta niciodată detalii despre ceea ce se petrece în dormitorul ei!

„El voia să merg la inaugurarea lui şi să-i ofer flori… N-am făcut asta. Evident că s-a întâmplat să ne aflăm în acelaşi loc amândoi, în acelaşi timp… Şi am o relaţie minunată cu Rusia, aşa e!”, a adăugat Anderson.

Nu ar fi primul bărbat puternic cu care s-a iubit

Pe lista iubiților influenți ai Pamelei Anderson s-a zvonit că ar fi fost și co-fondatorul WikiLeaks, Julian Assange:

„Noi doi discutăm despre probleme mondiale. El este un profesor foarte talentat. Julian este una dintre persoanele mele preferate. Este un refugiat. Probabil cel mai cunoscut refugiat al timpurilor noastre…‟, a declarat ea într-un interviu acordat revistei People în 2017.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre