Simona Ionescu / Redactor Șef

Vlăduța Lupău, mințită de medicii din România. Disperată, vedeta pleacă în Franța să-și caute salvarea

Vlăduța Lupău, mințită de medicii din România. Disperată, vedeta pleacă în Franța să-și caute salvarea
În ultima perioadă, Vlăduța Lupău are tot mai multe probleme de sănătate, cărora nu le găsește leacul. A decis să plece în țări străine.

Vlăduța Lupău și-a anunțat fanii că va plece la Paris pentru a găsi tratamentul la o afecțiune mai veche.

Problemele de sănătate n-o lasă liniștită pe Vlăduța Lupău, care nu știe pe la ce medici să meargă pentru a găsi un tratament care să o însănătoșească. După alte investigații făcute recent, cântăreața a luat o hotărâre decisivă. Va apela la ajutorul medicilor de la Paris.

„Tusea mea, am descoperit, acum doi ani, că este cauzată de refluxul gastroesofagian”

E convinsă că acolo specialiștii vor găsi o soluție pentru a se vindeca și va scăpa, în sfârșit, de afecțiunea care nu-i dă pace. E vorba de o afecțiune a gâtului care-i creează un mare disconfort și nu mai poate să-și ducă la îndeplinire contractele.

„Tusea mea, am descoperit, acum doi ani, că este cauzată de refluxul gastroesofagian. De ani de zile tot încerc să îi dau de cap și am reușit doar pe termen scurt cu anumite pastile. Nu merge cu siropuri, lapte de migdale. Merg săptămâna viitoare, iar, la Paris și sper să am un tratament nou”, a mărturisit Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

„M-au prostit ani buni medicii din România”

Vlăduța mai are și un alt motiv pentru care a decis să plece cât mai repede din țară și să caute ajutor la medicii din Franța. Ea susține că doctorii din România au mințit-o, au trimis-o de la unul la celălalt, unii spunând că suferă de astm, iar ceilalți că are alergii.

Ea susține că a cheltuit foarte mulți bani, de aceea este acum extrem de supărată. „M-au prostit ani buni medicii din România că am astm sau alergii și am cheltuit zeci de milioane degeaba”, a mai spus cântăreața. Internauții au fost lângă ea cu sufletul și au susținut-o să plece cât mai repede pentru că au nevoie să-i asculte melodiile care le mângâie sufletele.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre