Simona Ionescu / Redactor Șef

Vrea să îl vadă „moaște de pupat” pe Gigi Becali

Vrea să îl vadă „moaște de pupat” pe Gigi Becali
Cum ar fi să mergem la biserică să pupăm moaștele lui Gigi Becali? Toată lumea știe că latifundiarul din Pipera este un om credincios și generos. Ca să ajungă moaște ar mai trebui să fie și sfânt. Cine îi dorește asta?

”După ce va muri, cel puțin o mână trebuie să i se pună dacă se va face vreun mormânt al fotbalului”, este de părere un fost lider din fotbal.

Vrea să îl vadă moaște de pupat pe Gigi Becali

Gigi Becali a investit mult în terenuri, dar și în fotbal. Marin Condescu, fostul conducător al formației Pandurii Târgu Jiu, a vorbit laudativ despre Gigi Becali. Însă, a formulat și o idee ieșită din tipare, scrie evz.ro.

Marin Condescu, fost lider de sindicat și fost președinte al echipei Pandurii Târgu Jiu, a făcut o declarație ciudată. A spus că, după decesul lui Becali, corpul acestuia ar trebui să fie păstrat sub formă de moaște!

El s-a referit la faptul că fotbalul românesc a supraviețuit datorită investițiilor pe care le-a făcut omul de afaceri în echipa „roș-albastră”.

„După ce moare, ar trebui ca ceva din corpul lui să fie pus ca la moaște. Fotbalul românesc a supraviețuit datorită unui om ca Gigi Becali. După ce va muri, cel puțin o mână trebuie să i se pună dacă se va face vreun mormânt al fotbalului. Trebuie să i se pună și lui o mână acolo!”, a spus Marin Condescu, la GSP Live.

Marin Condescu: ”După ce moare, ar trebui ca ceva din corpul lui să fie pus ca la moaște”

Echipa lui Gigi Becali rămâne fără trofeul de campioană a României

Declarațiile au fost făcute după ce CFR Cluj a devenit, din nou, campioana Ligii I. FCSB rămâne fără titlu, din anul 2015. Marți seară, 18 mai, CFR Cluj a devenit campioană în Liga I pentru al patrulea sezon consecutiv.

Ardelenii s-au impus în deplasare, la FC Botoșani, scor 1-0. Un nou eșec pentru FCSB, echipa lui Gigi Becali, care rămâne fără trofeul de campioană a României din sezonul 2014 – 2015. Costel Gâlcă este ultimul antrenor care s-a impus la acest nivel pe banca „roș-albaștrilor”.

”Din păcate, în fotbalul românesc a mai rămas un singur om care finanțează această activitate (n.r. – Gigi Becali). A fost singurul om care a pompat lichidități în fotbalul românesc. Fără Gigi Becali, fotbalul, din punct de vedere economic, ar fi mult mai sărac. Când o să moară, ar trebui să fie luat ceva din corpul lui și pus ca la moaște. Nu e nevoie de statuie. Statuie și-o poate face și singur”, a spus Marin Condescu la emisiunea GSP Live.


Marea suferință a lui Gigi Becali. De ce nu a fost admis la Facultatea de Teologie

Gigi Becali și teoria lui despre vaccin: „E științific aici… aaa, bate câmpii Becali. Nu bate câmpii Becali!”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre