Marea suferință a lui Gigi Becali. De ce nu a fost admis la Facultatea de Teologie

Marea suferință a lui Gigi Becali. De ce nu a fost admis la Facultatea de Teologie
Nu e doar un celebru om de afaceri, dar și un creștin practicant, pentru care Hristos reprezintă totul. Gigi Becali are însă o durere în suflet: nu a fost admis la Facultatea de Teologie.

Numele său are mare rezonanță în România dar, pe lângă carieră, Gigi Becali e un mare credincios. Totuși, nu a avut norocul să intre la Teologie, așa cum și-a dorit.

Marea suferință a lui Gigi Becali. De ce nu a fost admis la Facultatea de Teologie

Potrivit CV-ului lui Gigi Becali, acesta nu a reușit să termine o facultate, marele său vis, fiind doar absolvent al Liceului Iuliu Maniu din Capitală. O scurtă perioadă, a fost însă student al Facultății de Drept, dar a realizat că nu-i place. Mai târziu însă, a înțeles că menirea lui este să-l slujească pe Dumnezeu. Atunci a decis să intre la Facultatea de Teologie. Din păcate însă, nici examenul de admitere nu l-a dat.

Facultatea de Teologie nu are decât cursuri la zi

Care e motivul? În acel moment, Becali era întemnițat și nu a primit acordul de la Arhiepiscopie. Pentru că instituția de învățământ avea doar cursuri la zi… O mare palmă dată afaceristului de viață, care a suferit enorm după acest moment neplăcut.

Vrea să se retragă la schitul său de suflet

Pe de altă parte însă, Becali a rămas la fel de credincios și a mărturisit în nenumărate rânduri că vrea să se retragă la mănăstire. Mai precis, la lăcașul său de suflet, schitul Pătrunsa din județul Vâlcea, unde a și făcut multe donații generoase. Dar s-a lovit de refuzul soției și al fetelor, care nu sunt de acord.

„Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo”

„Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii…

Ce vreau este greu, dar nu imposibil. O să vedem, că dacă fetele și soția nu mă vor lăsa, nu pot nici eu să plec de capul meu așa. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile, eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani ”, a declarat cândva Gigi Becali pentru ProSport.

Cum aleargă Oțil după actele de însurătoare. Anunțul dimineții

Recomandarile noastre