A doua zi de Paști a fost cu ghinion pentru Gigi Becali. Peste ce belea a dat latifundiarul

A doua zi de Paști a fost cu ghinion pentru Gigi Becali. Peste ce belea a dat latifundiarul
Gigi Becali a avut ghinion în a doua zi de Paști. Latifundiarul a dat peste o belea de toată frumusețea, iar vina se pare că este a lui.

Se grăbea să ajungă la înmormântarea preotului Daniil de la mănăstirea Frăsinei și a călcat pe bec. Gigi Becali a rămas fără carnet, după ce  a fost prins conducând cu viteza de 103 km/h.

Timp 90 zile, Gigi Becali va fi pieton. Latifundiarului nu i-a păsat și a pus piciorul pe accelerație mai mult decât ar fi trebuit. Acum, e obligat să stea pe dreapta.

Gigi Becali s-a nenorocit. Peste ce belea a dat latifundiarul

Patronul clubului FCSB, Gigi Becali, a încurcat-o. În urma unei razii, a fost oprit de polițiști pe DN 7, în localitatea Drăganu din județul Argeș. Acesta a circulat cu viteza de 106 km/h, motiv pentru care oamenii legii i-au suspendat permisul pe loc pentru o perioadă de trei luni. Explicația lui Becali a fost una șocantă: mașina lui poate fi cu greu potolită.

De menționat faptul că localitatea în care afaceristul conducea cu viteză peste limita legală este una periculoasă, din cauza faptului că de-o parte și de alta a șoselei sunt case. Astfel, o serie de accidente au avut loc în trecut acolo, din cauză că oamenii nu erau atenți când traversau, respectiv șoferii nu vedeau pietonii care săreau în stradă.

A primit și o amendă de 1305 lei

În plus, afaceristul a fost pus să plătească și o amendă în valoare de 1305 lei. ”În ziua de 03 mai a.c., pe DN 7, pe raza localității Drăganu, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au oprit în trafic, în cadrul unei acțiuni privind combaterea nerespectării regimului legal de viteză, un conducător auto care circula cu viteză de 106 km/h, în localitate.

Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice. Iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare”, spune comunicatul Poliției.

Becali va contesta în instanță

Dacă amenda nu îl doare prea tare, suspendarea permisului l-a făcut pe Gigi Becali să ia imediat atitudine, anunțând că va cere ajutorul instanței. ”Eram pe autobandă, spre Pitești, mergeam la Mănăstire. Ei au stat la șmecherie. N-am rămas fără permis, pentru că două săptămâni pot merge, după care voi câștiga în instanță.

Polițistul nici n-a vrut să-mi arate filmarea. Era 100 km/h viteză, el a zis că aveam 103. I-am zis să-mi arate filmarea și nu mi-a arătat. ‘Bă, arată-mi filmarea, să văd filmarea, că dacă nu vrei, o s-o arăți la judecător’!. Să văd atunci dacă are, că eu nu cred că are”, a declarat Gigi Becali, la RomâniaTV.

”O să contest, mai ales că veneam de pe autobandă”, a mai spus afaceristul. În cazul în care, totuși, nimeni nu-l va lua în seamă, acesta are un plan de rezervă: mașina va fi condusă de șoferul său.

Foto: Ora de Sibiu

Recomandarile noastre