Simona Ionescu / Redactor Șef

Vulpița face orice să rămână vedetă. Vă povestim ce i-a dat prin cap după ce a rămas gravidă cu al treilea copil

Vulpița face orice să rămână vedetă. Vă povestim ce i-a dat prin cap după ce a rămas gravidă cu al treilea copil
Veronica și Viorel Stegaru au învățat să se descurce în orice situație, ca două foste vedete de televiziune ce au fost odată. Iar cel de-al treilea copil, care va veni curând, le-a deschis din nou apetitul pentru a ieși din nou în față.

La sfârșitul lunii martie, Viorel a făcut anunțul pe rețeaua de socializare că a încheiat orice relație cu Vulpița. Dar oamenii din sat ne-au spus că sunt în continuare împreună.

N-a mai durat mult și Vulpița a postat fotografia cu burtica, anunțând că în curând va deveni mamă pentru a treia oară. Toată presa a dat că s-a despărțit de Viorel și urmează să aducă pe lume copilul unui iubit necunoscut, dar ceea ce a publicat Rețete și vedete la acea vreme, s-a adeverit.

Prima fotografie cu al treilea bebeluș al Vulpiței

Cei doi nu s-au gândit niciodată să meargă pe drumuri diferite. Vulpița a învățat suficient marketing de când a fost personaj principal la Acces direct și știe cum să-i întoarcă pe toți pe degete. Dovadă că după mesajul „Încă oleacă. 3. Ghiciți ce zodie e”, a venit și unul de dragoste pentru Viorel: „Te iubesc mult”. Mai mult, acum, aceeași Vulpița a anunțat că s-a împăcat cu Viorel. Că nu ne-am înșelat că Vulpița are un plan ca să revină în centrul atenție, iată dovada a ceea ce am scris pe 2 mai!

A învățat cum să facă marketing și autopromovare

De când a fost vedeta emisiunii „Acces direct” de la Antena 1, Vulpița a învățat multe lucruri despre marketing și autopromovare. Să nu uităm că în perioada în care a ținut prima pagină a ziarelor, în urmă cu doi ani, a înregistrat două melodii cu Rafaello care au înregistrat un succes imens.

O piesă are până acum 11 milioane de audiții, iar cealaltă 3,5 milioane de audiții. Așa că nu ar mira pe nimeni dacă Vulpița vrea să anunțe că va apărea ceva cu ea cu youtube, așa cum a notat pe fotografia postată. Sau dorește doar să promoveze videoclipul către care făcea trimitere în postare. Indiferent care ar fi răspunsul, Vulpița din Blegești pune ceva la cale.

Iar acum am aflat „bomba”: Vulpița tot pe Viorel îi iubește, el e tatăl celui de-al treilea copil și s-au împăcat, fiindcă dragostea învinge!

 

Vulpița face orice să rămână vedetă

Cu ce bani își vor crește cei trei copii

Cu doi copii și al treilea pe drum, sigur toată lumea se întreabă din ce se vor descurca soții Stegaru, a căror situație financiară lasă de dorit. Dar Vulpița și Viorel vor da din coate, așa cum sunt obișnuiți și e foarte posibil să fie chemați de o altă televiziune care vrea să facă audiențe uriașe, așa cum s-a întâmplat cu Antena 1 când cei doi au fost personaje principale.

În plus, vin și banii din alocații, ajutor social, TikTok și Instagram. Devenită faimoasă peste noapte datorită poveștii spuse la Antena 1, iată că Vulpița a revenit din nou în atenția publicului să facă ce știe mai bine. O mamă cu trei copii și traiul de la țară poate crea din nou o poveste.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre