Simona Ionescu / Redactor Șef

Vulpița se întoarce. Tot în România vrea să fie vedetă pe TikTok, că munca e grea!

Vulpița se întoarce. Tot în România vrea să fie vedetă pe TikTok, că munca e grea!
Au trecut doar câteva săptămâni de când Vulpița, fosta vedetă a Antenei anunța cu surle și trâmbițe că pleacă la muncă în Germania. S-a plictisit și pentru că nicăieri nu e mai bine ca acasă, a revenit pe meleaguri.

Pe principiul munca e pentru tractoare, Vulpița, fosta vedetă a Antenei 1, s-a întors din Germania, unde plecase să facă bani. Cum? Doar ea știe și bine face că nu spune…

Doar câteva săptămâni a rezistat Vulpița în Germania, mai precis la Berlin, unde a spus că va pleca să facă bani. Și unii chiar au crezut-o. Dacă nu mai e vedetă la tv, Viorel n-o mai vrea, iar bărbații s-au cam împuținat, era singura soluție să iasă din sărăcie. Dar cum munca e tare grea, iar Vulpița cel mai bine știe să schimbe bărbații ca pe ciorapi, s-a plictisit și a revenit acasă. Cu coada între picioare sau cu optimismul că poate mai vrea vreun manelist să cânte cu ea sau o va mai vrea un post de televiziune de vedetă.

N-a spus nimănui ce a muncit în Germania

E posibil ca să se fi întâmplat o minune și în doar câteva săptămâni de Germania și-a umplut buzunarele. N-a spus nimănui ce a făcut pe alte meleaguri, dar a explicat în mesajul transmis că e alături de familia ei și e bine. „Înapoi acasă. Bine sant, cu sora și fratele la mama și tata. Poza e de la frate, eu nu știam că face”, a scris Vulpița pe Instagram. Scuzați gramatica, că Vulpița a lipsit de la ora de română. Dar să nu vă gândiți că o să dea Vulpița în brânci căutându-și loc de muncă în România. Dacă apare pe TikToK, face furori…

Vulpița s-a întors!

Nu vrea să divorțeze de Viorel?

Vulpița și Viorel sunt despărțiți de ceva vreme, dar fosta vedetă a Antenei 1 pare că nu vrea să fie totul oficial. Că, vorba aia, unul mai fraier ca Viorel nu găsești pe toate drumurile. Dacă a iertat-o de atâtea ori, de ce să nu o mai facă încă o dată? Rău cu rău, dar mai rău fără rău. În ceea ce-i privește pe cei trei copii, pe Vulpița nici în coadă nu o doare. I-a lăsat în grija lui Viorel, iar cea care le dă educație, așa cum poate, e bunica paternă. Și dacă n-o fi Viorel, are de unde alege, că e balta plină.

„Rușine să-ți fie”

Viorel însă vrea doar să uite definitiv că a avut o asemenea nevastă și i-a bătut obrazul pe contul de socializare, amintindu-i că n-a ajuns nici la divorț. „Să-ți fie rușine pentru vorbele pe care le spui. Mai minți și că vorbești cu copiii și tu nu ai mai sunat de când ai plecat. Azi am avut proces de divorț și nu te-a interesat să vii. Rușine să-ți fie”, a scris Stegaru nu demult pe Instagram. Că așa e când ești vedetă tv: îți speli rufele pe rețelele de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre