Simona Ionescu / Redactor Șef

WhatsApp va avea o nouă funcție așteptată de toată lumea! Ce vor putea să facă în sfârșit milioane de utilizatori

WhatsApp va avea o nouă funcție așteptată de toată lumea! Ce vor putea să facă în sfârșit milioane de utilizatori
Milioane de utilizatori ai aplicației de mesagerie WhatsApp vor putea răsufla ușurați în curând, căci gigantul Meta, din care aceasta face parte, va introduce o funcție mult așteptată de toată lumea, care are legătură cu agenda de contacte.

WhatsApp, una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie din lume, continuă să lucreze pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor săi. După ce s-a anunțat că în curând va fi disponibilă o funcție care permite organizarea grupurilor într-un singur loc, o nouă funcționalitate este testată de Meta. WhatsApp va avea în curând o funcție nouă, așteptată de toată lumea. 

Această nouă funcționalitate este încă în stadiu de teste și, conform surselor din industria tech, va fi disponibilă în primă fază pentru utilizatorii de Android, urmând să se extindă și la cei care folosesc iOS. 

WhatsApp va avea funcția de contacte favorite 

Conform informațiilor venite din presa internațională de profil, Meta pregătește un filtru de contacte „Favorite” pentru WhatsApp. Acesta ar permite utilizatorilor să își organizeze într-un singur loc persoanele cu care vorbesc cel mai des. 

Utilizatorii WhatsApp vor putea în curând să adauge persoanele dragi la categoria „Favorite”

În esență, acest nou filtru de chat le va permite utilizatorilor să marcheze anumite contacte și grupuri ca favorite, asigurând acces rapid la conversațiile cu care interacționează frecvent. Procedând astfel, WhatsApp își propune să simplifice comunicarea și să se asigure că utilizatorii se pot conecta cu ușurință cu cei care contează cel mai mult pentru ei.

Noi funcționalități și pentru „actualizările de stare”

În plus față de funcția de filtru de chat, se pare că WhatsApp lucrează și la o altă actualizare interesantă pentru utilizatorii de Android. Această funcție, denumită provizoriu „funcția de reacții rapide pentru actualizările de stare”, promite să aducă o nouă dimensiune în interacțiunea utilizatorilor pe platformă.

Meta pregătește o serie de nou funcționalități pentru aplicația de mesagerie WhatsApp

Cu ajutorul acestei funcții, utilizatorii vor putea reacționa rapid la actualizările de stare, permițându-le să își exprime aprecierea pentru conținutul postat cu ușurință. Aceste reacții se vor manifesta direct pe ecranul de stare, oferind o modalitate simplă și intuitivă pentru utilizatori de a interacționa cu actualizările contactelor lor, scrie BusinessToday.  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre