Simona Ionescu / Redactor Șef

Will Smith o avertizează pe Jada: „Nu începe sa profiți de mine în casa mea!”. Video incendiar

Will Smith o avertizează pe Jada: „Nu începe sa profiți de mine în casa mea!”. Video incendiar
Clipul de 49 de secunde – care a fost filmat inițial de Jada Pinkett Smith pe Instagram Live. Acum a redevenit public și a înregistrat mii de vizionări pe Reddit de când a apărut în urma atacului lui Smith asupra comediantului Chris Rock, la premiile Oscar, luna trecută.

Will Smith îi dă un avertisment dur soției sale, Jada, spunânu-i „Nu mă folosi pentru influență”. Imaginile apar într-un clip din  din 2019, care a devenit viral pe rețelele sociale.

Actorul în vârstă de 53 de ani a generat un val de știri după ce a luat cu asalt scena de la decernarea premiilor și l-a pălmuit pe Rock pentru că a făcut o glumă despre alopecia soției lui. Acum, videoclipul recent reapărut din 2019 a stârnit speculații cu privire la starea legăturii de cuplu dintre cei doi Smith. Unii comentatori susținând că vedeta din „Men In Black” arată „incomod” și „anxios” în timp ce vorbește cu soția sa. Jada Pinkett Smith, în vârstă de 50 de ani, a realizat inițial videoclipul pentru a-și promova emisiunea „Red Table Talk”.

Dialog frustrant în clipul realizat de soția lui Will Smith

„Știți că [terapeutul] Esther Perel, va fi oaspete la „Masa Roșie”, spune Jada, în clip. Apoi îndreaptă camera spre  soțul ei și îl întreabă: „Ați spune că ea a jucat un rol esențial în redefinirea relației noastre?” – spune aceasta în clip. Will Smith e vizibil iritat de întrebare și răspunde: „Aș spune să nu începeți să mă filmați fără să mă întrebați”.

Pinkett Smith respinge aparent cererea soțului ei, spunând telespectatorilor că „încă se confruntă cu prostia”. Ea continuă apoi să-și cerceteze soțul, vedeta de cinema, spunând: „Ați spune că ea [Perel] ne-a ajutat să ne vindecăm rănile pe care le-am provocat între noi?”

Interogarea continuă și-l frustrează în mod clar pe vedeta „Bad Boys”, care răspunde brusc: „Prezența mea în rețelele sociale este un lucru foarte important pentru mine. Deci nu mă poți folosi pentru rețelele sociale.  Nu începe sa profiți de mine în casa mea”, arată Nypost.com.

Probleme în paradis? Iritarea lui Will Smith este evidentă pentru toată lumea

Un spectator a accesat secțiunea de comentarii de pe pagina Reddit, unde videoclipul a reapărut, scriind: „El [Smith] arată atât de inconfortabil”. Un altul a intervenit: „Arăta foarte nerăbdător de parcă știe că Jada îl va provoca și îi este frică de ce se va întâmpla”. Anul trecut, familia Smith a confirmat că erau într-o căsătorie deschisă. Între timp, joi, fostul lui Pinkett Smith, August Alsina, a răspuns la zvonurile că plănuia să scrie o carte care să spună totul despre dragostea lor.

„Care ar fi nevoia să scriu o carte despre presupusa mea „viață sexuală”?”, a scris el într-o postare pe Instagram.  „Dacă sunteți în căutarea acestui tip de divertisment, citiți cartea numită „Sfânta Biblie”. Pe de altă parte, tot săptămâna trecută, sursele au declarat pentru Page Six că Smith „era cu nervii întinși după ce a tolerat luni întregi de glume despre căsătoria lui” înainte să-l plesnească pe Rock la Oscaruri.

Amintim că, într-un monolog, Rock a comparat-o pe Pinkett Smith — care suferă de alopecie și și-a bărbierit capul vara trecută — cu personajul chel al lui Demi Moore din filmul „G.I.  Jane.” Pinkett Smith a arătat neimpresionată de glumă, înainte ca soțul ei să intre pe scenă, și să îl agreseze fizic și verbal pe Rock.

De atunci, Smith și-a cerut scuze academiei și a emis scuze oficiale. Academia a spus că investighează incidentul într-o „evaluare oficială” care va „explora acțiunile și consecințele ulterioare”.  Miercuri, organizația a anunțat că a amânat o ședință pentru a discuta ce măsuri sa ia în aceasta direcție, până vineri, 8 aprilie.

Palma lui Smith a fost regizată. Explicații pertinente

Tot mai multe voci explică faptul că palma lui Will Smith a fost una regizată. Ceremonia Oscarurilor din acest an a fost cea mai slab urmărită din istoria acestor premii. După momentul palmei, audiența a crescut cu 60% comparativ cu cea de la ediția precedentă. În plus, Pfizer a anunțat că e „onorat”  că sponsorizează evenimentul, dar și că a finalizat cu succes a treia rundă a studiului privind un tratament al alopeciei, boală de care suferă soția lui Smith. Mai multe detalii aflați din clipul următor:

@radu.heat2 Radu conspirationistu’ 🤣😂 #fyp #foryou #willsmith ♬ Paris – 斌杨Remix

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre