Simona Ionescu / Redactor Șef

Will Smith și Chris Rock rup tăcerea după palma istorică de la Oscar. De fapt, nu e niciun scandal între ei!

Will Smith și Chris Rock rup tăcerea după palma istorică de la Oscar. De fapt, nu e niciun scandal între ei!
După episodul din noaptea Oscarurilor au urmat valuri de opinii vizavi de gestul proaspătului laureat cu premiul pentru cel mai bun actor. Între timp, protagoniștii au decis să se exprime public.

Amintim că după ce comediantul Chris Rock a fost pălmuit de Will Smith,  cel dintâi nu s-a adresat poliției. Actorul premiat cu Oscar a fost lezat de o glumă pe care Rock a făcut-o, în legătură cu podoaba capilară a soției sale. Aceasta suferă de alopecie, și, de mai bine de un an, își rade părul.

Momentul îl puteți vedea AICI! 

Will Smith și Chris Rock rup tăcerea

La o zi distanță de la cele întâmplate, Will Smith și Chris Rock rup tăcerea după palma istorică de la Oscar. „Violența în toate formele sale este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu de aseară, la gala premiilor Oscar, a fost inacceptabil și de neiertat. Glumele pe seama mea fac parte din meserie, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Aș dori să-mi cer scuze în mod public, Chris. Am întrecut măsura și am greșit. Mă simt jenat și acțiunile mele nu au fost un indiciu al bărbatului care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și a bunătății.

Aș dori, de asemenea, să îmi cer scuze Academiei, producătorilor emisiunii, tuturor participanților și tuturor celor care urmăresc emisiunea în întreaga lume. Aș dori să-mi cer scuze familiei Williams și familiei mele King Richard. Regret profund, comportamentul meu a pătat ceea ce a fost o călătorie de altfel superbă pentru noi toți. Sunt o lucrare în desfășurare. Sincer”, a scris Will Smith pe rețelele de socilaizare.

Comediantul Chris Rock își cere și el scuze public pentru gluma „nesărată”

Și Chris Rock a dat o declarație. Aceasta a fost de asemenea publicată în mediul online. „În calitate de comediant, poate fi dificil să înțelegi care sunt liniile care trebuie depășite și care nu. Noaptea trecută am depășit o linie pe care nu trebuia să o depășesc și am plătit prețul enorm al reputației mele de comediant renumit.

Comedia nu înseamnă niciodată să faci haz de necaz sau să faci haz de necaz pe seama oamenilor care trec prin momente dificile în viața lor. Comedia înseamnă să folosești circumstanțe din viața reală pentru a crea râs și a aduce lumină într-o lume altfel întunecată.


Acestea fiind spuse, îmi cer scuze sincere prietenilor mei Jada Pinkett-Smith, Will Smith și restului familiei Smith pentru lipsa de respect și de considerație de care am dat dovadă și care, din păcate, a fost difuzată în văzul lumii. Sper ca, cu timpul, să se poată obține iertarea din această situație și să putem fi cu toții oameni mai buni și mai atenți în cele din urmă”, a transmis comediantul Chris Rock.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre