Simona Ionescu / Redactor Șef

X Factor revine în forță cu un juriu nou. Au început înscrierile pentru casting

X Factor revine în forță cu un juriu nou. Au început înscrierile pentru casting
Antena 1 le pregătește o surpriză extraordinară fanilor emisiunii X Factor. Spectacolul incendiar se întoarce cu un nou juriu și o mulțime de concurenți noi, dornici să arate unei Românii întregi cât de talentați sunt.

Începe un nou sezon X Factor! Show-ul iubit de toți românii va începe în curând la Antena 1, iar concurenții sunt așteptați la casting. Anul acesta juriul va fi o surpriză.

Să ne amintim că, timp de zece ani, prezentatori la X Factor au fost Răzvan și Dani. Ei au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X și a-l aduce în fața juraților. Au fost înlocuiți după ediția din 2021.

Cine va face parte din juriu

În noul format X Factor, au rămas din vechii jurați doar Delia și Ștefan Bănică Junior. Alături de cei doi mari artiști își vor spune părerea despre concurenți cunoscutul cântăreț Puya, fost concurent la America Express și inegalabilul Marius Moga. Delia a fost nerăbdătoare să le spună noilor concurenții cum e să fii un artist de talie internațională.

„Eu nu sunt cu condiționări, mergi pe instinct și te vei decupa din peisaj. X Factor are nevoie de oameni care atunci când apar pe scenă îți transmit ceva și până înceă să cânte”, a spus vedeta.

„Aștept să fiu surprins, să cunosc voci extraordinare”

La rândul său, Puya a mărturisit că se simte onorat de invitația primită și speră să le fie de folos concurenților. „Aștept să fiu surprins, să cunosc voci extraordinare, oameni talentați și dedicați, care nu au mai fost văzuți. Și să vadă dacă mă pricep la chestia asta, la televiziune”, a spus vedeta.

„Muzica pare ușor din exterior, dar e greu din interior”

La rândul său, Marius Moga a spus că a fost entuziasmat de participarea ca jurat la X Factor și le-a transmis un mesaj viitorilor concurenți. „Ce le voi spune lor și n-am auzit eu la începuturi, e că trebuie să fii pregătit pentru  a-ți juli genunchii și coatele, pentru că ai momente bune, dar și momente rele. Muzica pare ușoară din exterior, dar din interior e greu”, a spus compozitorul. Cine dorește să participe la castingul X Factor se poate înscrie la casting.a1.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre