Simona Ionescu / Redactor Șef

Zendaya, actrița din Dune, surprinsă într-o îmbulzeală cu paparazzi

Zendaya, actrița din Dune, surprinsă într-o îmbulzeală cu paparazzi
Zendaya, actrița din Dune, a fost surprinsă într-o îmbulzeală cu paparazzi, dar iubitul ei, interpretul lui Spiderman, a fost pe poziții pentru a o apăra. Momentul a devenit viral.

Zendaya, actrița și cântăreața americană în vârstă de 28 de ani care a jucat în filmul „Dune”, premiată cu Golden Globe precum și cu două Primetime Emmy, a trecut prin momente neplăcute, atunci când a fost prinsă într-o îmbulzeală cu paparazzi. Momentul a devenit ulterior viral, datorită reacției prompte de „erou” pe care a avut-o iubitul ei, actorul Tom Holland. 

Actrița Zendaya și Tom Holland, care a jucat rolul lui Spiderman în filmul „Spiderman: No way home” din 2021, s-au cunoscut în 2016 și se presupune că sunt împreună de atunci. Confirmarea a venit însă abia în 2021, când cei doi au fost prinși sărutându-se la un semafor din Los Angeles. 

Au fost asaltați de fani la eveniment 

Zendaya a fost alături de iubitul ei, joi seară, pentru a-l susține la lansarea mărcii de bere fără alcool a acestuia, în New York City. Cei doi au participat la eveniment în ținute elegante și asortate. Actrița purta o rochie Louis Vuitton mulată, din piele, într-o nuanță de burgundy maroniu, care îi acoperea pantofii Christian Louboutin. Tom purta o cămașă de aceeași culoare cu rochia ei, pantaloni negri și adidași albi, noi.

Zendaya și Tom Holland au o relație de mai mulți ani

De îndată ce cuplul a coborât din mașina care i-a adus la eveniment, au fost bombardați de lumini de bliț din partea paparazzi, dar și de fani.

Tom Holland și-a apărat iubita 

Tom părea să se descurce fără probleme prin haosul din jur, dar Zendaya părea copleșită după ce i-a dat drumul mâinii actorului pentru a interacționa cu fanii. 

Când vedeta s-a oprit să ofere autografe, paparazzii de la lansarea lui Tom au început să o înconjoare, ceea ce l-a făcut pe iubitul ei să acționeze. Holland s-a întors imediat la fața locului, deschizându-și calea către Zendaya, care se afla în mijlocul haosului.

Zendaya, prinsă în mijlocul haosului

„Dă-te la o parte!” a strigat Tom către cineva care îi bloca accesul la iubita lui. Odată ce a ajuns la Zendaya, i-a prins mâna și a condus-o în interiorul clădirii prin mulțimea din afară, spre bucuria ei, având în vedere zâmbetul de pe fața ei în timp ce el prelua controlul.

 

Tom a condus-o de asemenea pe Zendaya către mașină când au plecat de la eveniment, îndepărtând paparazzii din calea lor în tot acest timp. Momentul a devenit viral pe rețelele sociale, iar fanii îl numesc acum pe interpretul „Spiderman” un „erou”. 

A donat 100.000 de dolari pentru teatrul din orașul natal 

Cu toate că este celebră acum, Zendaya nu a uitat de unde a plecat. La începutul anului, actrița a donat 100.000 de dolari către teatrul din orașul ei natal din California, cu care Zendaya a colaborat pentru că mama ei lucrase acolo timp de 12 veri. 

„Suntem profund recunoscători pentru donația făcută. Acest cadou ne ajută să putem dezvolta treatru nostru, în timp ce ne pregătim pentru aniversarea celor 50 de ani de activitate. Sprijinul ei ne face să progresăm în mod semnificativ în ceea ce privește modernizarea sistemelor de sunet și de iluminat și nu numai”, a spus directorul teatrului la momentul respectiv. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri