Simona Ionescu / Redactor Șef

Zi importantă pentru Antonia și Alex Velea! Cum își serbează fiul lor, Achim, ziua de naștere

Zi importantă pentru Antonia și Alex Velea! Cum își serbează fiul lor, Achim, ziua de naștere
Antonia și Alex Velea au împreună doi copii frumoși, Achim și Dominic, cu care se mândresc tare. Astăzi, băiatul cel mic al cuplului, Achim, a făcut 4 ani.

Deși pandemia a stricat planurile de distracție la nivel mondial anul acesta, unele vedete nu au ținut cont de restricții și au serbat evenimentele importante din viața lor sau a copiilor. În aceasta categorie se află și Antonia și Alex Velea. Achim, băiatul cel mic al cuplului, a împlinit astăzi 4 ani și cei doi nu s-au putut abține să nu-l sărbătorească cu fast și să-i organizeze o petrecere pe măsura lui. 

Într-o postare pe Instagram, Antonia apare lângă fiul ei, Achim, amândoi stând în fața unui perete plin cu baloane, unele dintre ele chiar personalizate cu numele celui mic și vârsta pe care acesta a împlinit-o.  Urările nu au întârziat să vină, căci Achim a primit mesaje de la celebrități precum Andreea Esca, Minelli, Mircea Eremia sau Nicoleta Nucă, ce i-au scris acestuia la mulți ani. 

Baloane și candy bar personalizat

 

View this post on Instagram

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Se pare  că petrecerea a avut loc acasă la cuplu, fiind organizată de o firmă care se ocupă în această perioadă cu organizarea distracțiilor acasă la cei care le solicită serviciile. 

Achim a primit și un Candy bar de la părinții săi, un adevărat rai al dulciurilor pentru un copil. În mijlocul lui se afla un tort personalizat cu personaje precum Spiderman, Captain America dar și Incredibilul Hulk, semn că micuțul este pasionat de producțiile Marvel.  Mai mult decât atât, Achim s-a distrat și cu baloane pe care scria “Supererou” și “Super Akim”. 

Alex Velea și Antonia sunt împreună de 8 ani de zile și au doi băieți, pe Achim și Dominic. Antonia mai are o fetiță, Maya, din căsătoria cu Vincenzo Castellano. 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre