Surpriza secolului. Ce planuri are Bianca Drăgușanu pentru buzele ei! Medicul a rămas cu gura căscată

Surpriza secolului. Ce planuri are Bianca Drăgușanu pentru buzele ei! Medicul a rămas cu gura căscată
Bianca Drăgușanu nu încetează să surprindă. Diva recunoaște că este o împătimită a operațiilor estetice și chiar face paradă cu asta. Cu toate că nu a ajuns la vârsta la care să aibă realmente nevoie de intervenții spectaculoase, blonda își injectează periodic botox și acid hialuronic. Acum s-a plictisit și vrea să treacă la un alt nivel.

S-o fi săturat Bianca Drăgușanu să fie numită „femeia de plastic”?

Intervențiile estetice au ajutat-o să devină celebră, fiind schimbată total față de anii 2000, când a apărut în celebra emisiune „Din Dragoste”, prezentată de Mircea Radu.

Blonda și-a operat sânii de mai multe ori și și-a modelat talia cu ajutorul bisturiului. Periodic merge în cabinetele medicilor esteticieni pentru a-și injecta botox în ridurile de expresie și acid hialuronic în buze.

Bianca Drăgușanu își scoate nasul cel nou la aer

La capitolul buze, mulți au criticat-o, spunând că a exagerat, deși restul divelor din showbiz i-au urmat exemplul. Totodată, Bianca e decisă acum să revină la un look mai natural.

„Vreau să-mi topesc acidul din buze!”, i-a spus Bianca doctoriției care se ocupă de umplerea ridurilor sale cu botox.

Vestea a lăsat-o pe esteticiană fără glas preț de o clipă, dar diva a liniștit-o rapid când i-a spus că își amână dorința până data viitoare.

Așadar, în scurt timp Bianca și-ar putea face apariția în public sau pe social media cu un chip demult uitat, în urma reducerii buzelor la dimensiunea lor naturală.

Bianca îi face rochie fostei lui Alex Bodi

Cine ar fi crezut că două femei care au împărțit același bărbat pot ajunge prietene? Iată că se poate. Bianca Drăgușanu se va ocupa de rochia de mireasă a Ralucăi, prima femeie care l-a făcut pe Alex Bodi tată. Întrebată de reporterii Cancan.ro dacă este adevărat că ea va crea rochia de mireasă a Ralucăi, Bianca Drăgușanu a confirmat informația: „Raluca este o femeie frumoasă cu multe calități, și am rămas cu ea în relații bune. Da, mă voi ocupa de rochia ei de mireasă”.

Ce mesaj dur are Bianca Drăgușanu către Alex Bodi. Bărbatul nu se aștepta la așa ceva

Bianca a fost în relații foarte bune și cu a doua fostă soție a lui Bodi, Iulia Sălăgean. Musculosul din Mediaș a recunoscut public că le-a înșelat pe amândouă, când cu una, când cu alta, făcând unul dintre cele mai controversate triunghiuri amoroase din showbiz.

Blonda, care l-a luat și ea pe Bodi de soț pentru circa 3 luni, a rupt prietenia cu Iulia Sălăgean din motive necunoscute.

Bianca Drăgușanu, campioană la căsnicii-fulger

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au avut o nuntă ca-n poveşti, în septembrie 2013 şi, la nici şapte luni de la fastuosul eveniment, cei doi au divorțat la notar. Motivul ar fi fost apariția unor imagini în presă cu Bianca și fotbalistul Adrian Cristea, împreună la Paris. Cristea și diva avuseseră o relație de lungă durată înainte să apară Slav în peisaj.

Pe 1 august 2019, blonda s-a căsătorit cu Alex Bodi, un afacerist musculos de la Mediaș, cu trecut dubios. Trei luni mai târziu, cei doi au divorțat cu scandal, la notar. Atunci Bianca a aruncat un telefon mobil pe geamul de la notariat și a strigat după ajutor.

La fel ca și în povestea cu Victor Slav, și cu Alex Bodi a mai continuat relația chiar și după divorț, dar nu pentru mult timp.

Anul acesta, Bianca Drăgușanu s-a cuplat cu Gabi Bădălău și au petrecut o vacanță în Maldive. A vorbit și de căsătorie, cu nouă nunți fastuoase. Doar că între timp s-a rupt lanțul de iubire cu Gabi Bădălău, fiu de politician și fost soț al cântăreței Claudia Pătrășcanu.

Recomandarile noastre