Surprize de proporții la Antena 1. Trei ediții speciale cu Gina Pistol, chefii și…

Surprize de proporții la Antena 1. Trei ediții speciale cu Gina Pistol, chefii și…
29 și 30 noiembrie, dar și 1 decembrie sunt zile deosebite pentru telespectatorii Antenei 1. Vor avea parte de momente pe care nu le vor uita.

Unul dintre cei mai iubiți prezentatori revine pe sticlă la Antena 1. A fost foarte așteptat.

Surprize de proporții la Antena 1. Trei ediții speciale cu un prezentator de excepție

Antena 1 le pregătește telespectatorilor săi câteva surprize cu totul inedite. Gina Pistol revine! Proaspăta mămică va prezenta trei ediții speciale ale emisiunii „Chefi la cuțite”, care vor fi difuzate de la ora 20:30 pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 decembrie. Dar asta nu e tot. Cine vor fi concurenții? Participanții la Asia Express- Drumul Împăraților.

Ce va face câștigătorul

Așa cum ne-am fi așteptat, concurenții vor fi tot sub directa îndrumare a celor trei bucătari simpatici, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Cu totul ieșit din comun este și premiul, pentru că cel care va câștiga îi va pune pe ceilalți doi chefi să își facă un tatuaj semipermanent cu fața sa.

Există însă și o regulă nouă. Chefii vor trage la sorți numele fiecărui concurent. Asta, ca să nu mai existe nici un fel de discuții și toate lumea să aibă șanse egale. Cât privește preparatele, se va merge pe bunătăți 100 % românești.

Jurați de excepție

La un asemenea concurs, jurații vor fi cei mai buni dintre cei buni. Vor veni să se înfrupte din bucate și, bineînțeles, să pună și note fantasticii Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, alături de tăticuțul Nea Marin, dar și familiile concurenților care au participat sezonul acesta la Asia Express. Cei care vor demonstra cât de talentați sunt și la capitolul artă culinară vor fi Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-r și Shift, Patrizia și Francy, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca și Emy și Cuza.

“Sunt foarte fericită că m-am întors”

În ceea ce o privește pe Gina Pistol, care se reîntoarce pe micile ecrane după opt luni de maternitate, iubita lui Smiley a fost extrem de emoționată.  “Sunt foarte fericită că m-am întors! Am avut o senzație ciudată când am pășit din nou în platou. Am o fetiță care a împlinit deja 8 luni, dar am avut senzația că am plecat în urmă cu o săptămână. M-am bucurat mult să îi revăd pe cei trei chefi și să îi cunosc și eu pe concurenții sezonului 4 Asia Express”, a mărturisit blonda.

Sursă foto: antena1