Survivor 2022. O nouă vedetă se va alătura curând echipei Faimoșilor

Survivor 2022. O nouă vedetă se va alătura curând echipei Faimoșilor
Este unul dintre marii sportivi ai României și va ajunge curând să le fie sprijin celor din echipa Faimoșilor.

O nouă vedetă va ajunge în Republica Dominicană. Se așteaptă să facă show.

O nouă vedetă se va alătura curând echipei Faimoșilor. 

Marian Drăgulescu va fi noul concurent de la Survivor România. El va veni în ajutorul Faimoșilor și toată lumea se așteaptă să facă o figură excelentă, așa cum s-a întâmplat în toți anii în care a performat în gimnastică. Sursele susțin că în ultimele săptămâni acesta s-a antrenat așa cum scrie la carte, așa că e pregătit să intre în competițiile din Republica Dominicană.

Are în palmares opt titluri mondiale la gimnastică și zece europene

Marian Drăgulescu s-a retras definitiv în urma Mondialelor de Gimnastică din Japonia, de la Kitakyushu. În toată cariera sa, el a strâns opt titluri mondiale la gimnastică și zece europene. „Va fi ultima mea competiţie internaţională la care voi fi prezent. Mi-aş dori să-mi închei această carieră cu o medalie.

Ar fi nemaipomenit. Am 13 Campionate Mondiale la activ, multe medalii de aur, eu zic că e ceva. Dar dintre toate aceste competiţii mondiale la care am fost prezent dacă ar fi să aleg una singură care mi-a rămas în suflet atunci aceasta ar fi cea de la Londra din 2009, unde am cucerit două medalii de aur.

Acolo m-am simţit excelent, pentru că în sală se aflau foarte mulţi români. Parcă eram acasă. Îmi aduc aminte că bucuria a fost atât de mare… La final, m-am urcat pe masa de sărituri fluturând steagul României”, a declarat în 2021 Marian Drăgulescu, potrivit Telekomsport.

Este locotenent-colonel

Angajat la CSA Steaua, acesta a fost și va rămâne un mare patriot. Cu ceva timp în urmă, el a declarat pentru Digi Sport și ce grad a primit în armată: locotenent-colonel. ”Sunt patriot de țară, patriot de club, îmi place țărișoara în care am crescut, aici m-am dezvoltat, aici am reușit să evoluez, astfel încât să-i batem pe toți din lume.

Locotenent-colonel este gradul meu.  (…) Pot opta și acum pentru o carieră civilă. Dar, ca angajat al MApN primești automat o funcție și un grad. Eu sunt pe funcția de sportiv. Va urma funcția de antrenor. Vrem să fim buni ambasadori ai sportului. Atunci când urci pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, local, național, european, mondial te face să fii mândru de tine, de sportul practicat”, a mai spus Drăgulescu pentru postul de televiziune.

Sursă foto: fanatik

 

Recomandarile noastre