Survivor România 2022. Roxana Ciuhulescu dezvăluie echipa Războinicilor

Survivor România 2022. Roxana Ciuhulescu dezvăluie echipa Războinicilor
Survivor România continuă suspansul. Echipa albastră, a războinicilor, nu a fost încă dezvăluită, oficial. Totuși, cineva dintre rivali, a făcut lumină.

Roxana Ciuhulescu arată cine sunt concurenții echipei sale în cel mai așteptat show al momentului. Mai exact, fosta prezentatoare de la Pro Motor a dezvăluit ce se întâmplă în culisele show-ului.

Survivor România 2022 va începe în Republica Dominicană, pe 16 ianuarie. Până acum se știe cu exactitate componenta uneia dintre echipe. Este vorba de echipa Faimoșilor. Aceasta  este compusă din următoarele vedete: CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac.

În speranța că vor dezvălui cine le vor fi rivalii, toate aceste vedete sunt bombardate cu întrebări despre cealaltă echipă.

Cine sunt cei 12 Războinici

Până acum se cunoaște că Pro TV a dus tratative cu anumite personaje interesante pentru a forma Echipa Războinicilor. De exemplu, Geta Sterp, sora mai puțin celebră a lui Culiță Sterp. Alex Delea, instructor fitness, din Constanțșa a mai fost chemat la discuții, ca și Maria Haricleea Guiu, actuala Miss Turism România Global (2021), în prezent antrenor în cadrul WorldClass România, tot la Constanța.

Primul concurent de care s-a aflat a fost Marius Gabriel Radu, 27 de ani, parașutist în Aeroclubul României și prim vicepreședinte al unei organizații de tineret PNL, dezvăluie Daniel Channel.

Faimoasa Roxana Ciuhulescu a dezvăluit componența completă a echipei rivale. Aceasta a decis să pună punctul pe i și să îi arate lumii pe cei 12 Războinici.

„Am primit foarte multe mesaje de la voi în care sunt întrebată când va fi prezentată echipa războinicilor. Iată-i! Cu ei ne vom înfrunta. Cu ei și cu propriile noastre limite”, a anunțat Roxana Cioculescu și a postat o fotografie elocventă cu „albaștrii” care vor participa la Survivor România 2022.

Sursa foto: Instagram