Survivor 2022. Roxana Ciuhulescu, la 43 de ani, e o forță. Uite de ce e în stare blonda de aproape 2 metri înălțime

Survivor 2022. Roxana Ciuhulescu, la 43 de ani, e o forță. Uite de ce e în stare blonda de aproape 2 metri înălțime
Noul sezon al Survivor va începe pe 16 ianuarie. Una din protagoniste e Roxana Ciuhulescu. 13 ani de zile a prezentat Pro Motor, între timp a ajuns să divorțeze cu scandal și să se mărite din nou. Una peste alta, fanii se bucură să o revadă pe micul ecran.

Ea va face parte din noul sezon Survivor România 2022, în echipa Faimoșilor. Deja au fost dezvăluiți și ceilalți 11 concurenți din echipa Faimoșilor. Aceștia sunt Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Fire sportivă, blonda de 43 de ani și 1,94 metri înălțime e gata să reziste până la capăt în competiție. Ea se și antrenează, intensiv, cu atât mai mult cu cât sportul face parte din viața ei de mult. Recent a și postat pe rețelele sociale un video cu un traseu pe care i l-a făcut antrenorul său personal, ca să simuleze un posibil moment din competiția ce va urma.

În plus, fosta vedetă Tv practică și cycling. „Când am început, în urmă cu câțiva ani, să mă antrenez cu Kiki Consantinescu habar nu aveam că, într-o zi, tot ea mă va pregăti pentru Survivor.  Experiența dobândită ca sportiv de performanță a ajutat-o să devină un antrenor redutabil”, a mărturisit vedeta.

De asemenea, Roxana Ciuhulescu face parte din lista select de vedete din România care au pozat nud în revista Playboy. Blonda cu cele mai lungi picioare din România a pozat fără inhibiții pentru celebra revistă, alături de cele două mari pasiuni ale sale, caii şi caii putere.

 

Roxana Ciuhulescu, obsedată de sporturi extreme

Roxana Ciuhulescu spune că nu merge la Survivor România 2022 cu gândul la premiu. „Sunt un om care deţine carnet sau atestat pentru toate categoriile de conducere. Am sărit din elicopter în mare, m-am scufundat la 40 de metri adâncime, am zburat cu avionul supersonic, am făcut şcoala de elicoptere, am condus toate vehi­culele posibile…”, povestea Roxana Ciuhulescu pentru revista AS.

Vedeta este cunoscută drept posesoarea celor mai lungi picioare din showbiz-ul românesc. Numai acestea măsoară 1,20 m și a primit mii de complimente datorită aspectului ei fizic. Are 43 de ani, fosta prezentatoare TV, și se menține într-o formă fizică spectaculoasă.

Cum s-a schimbat viața vedetei cu cele mai lungi picioare

După ce s-a retras din televiziune, în viața ei au avut loc mai multe schimbări. Din vara anului trecut, Faimoasa de la Survivor România e consilier al ministrului Tineretului și Sportului.

Roxana Ciuhulescu a divorțat de primul ei soț, Mihai Ivanescu, în anul 2017. Din mariajul lor a rezultat o fetiță, acum în vârstă de 11 ani. În prezent, ea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu actualul ei soț, Silviu Bulugioiu. Au împreună un băiețel superb în vârstă de 3 anișori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxana Ciuhulescu (@roxanaciuhulescu)

Sursa foto: Instagram