Începe Survivor România 2022. Zanni pariază pe cea mai periculoasă femeie din competiție.

Începe Survivor România 2022. Zanni pariază pe cea mai periculoasă femeie din competiție.
O bună perioadă, după ce s-a încheiat ediția pe care a câștigat-o, câștigătorul Survivor România a stat cam retras. Acum Zanni însă a revenit în forță pe rețelele de socializare.

Ca să recupereze vizibilitate a făcut o discuție online cu fanii. A fost întrebat despre sora fostului Faimos. Zanni nu s-a abținut și i-a răspuns cu sinceritate. Unul dintre urmăritorii lui Zanni l-a întrebat pe acesta ce părere are, de fapt, despre Geta Sterp. Se vehiculează că sora lui Culiță se va regăsi printre concurenții din sezonul 3 al  celui mai așteptat show, Survivor.

Citește și: Survivor România 2022. Două dintre vedetele așteptate în competiție aruncă noroi asupra producției. O alta confirmă participarea. Vezi cine!

E bombă ce spune Zanni despre sora lui Culiță Sterp

„Mie mi-e milă de Geta Sterpilor! Dar dacă va fi ok social și sportiv, cu siguranță vei fi corect în comentarii!”, i-a spus fanului lui Zanni. Acesta a răspuns imediat:

„Să nu vă fie niciodată milă de familia Sterp! Și eu l-am subestimat pe Culiță, am zis: ăsta-i înalt, e pămpălău, se împiedică pe acolo și Culiță a cam fost tăticul nostru!

Sunt convins că se va descurca și sor-sa”, a transmis Zanni pe rețelele de socializare.

Începe Survivor România 2022.
Geta Sterp

În ediția precedentă Survivor, Culiță Sterp a fost unul dintre preferații publicului. A fost unul dintre cei mai buni Faimoși pe traseu și avea șanse mari să ajungă în finală. El a renunțat însă la competiție, preferând să revină alături de iubita lui care era pe cale să îl aducă pe lume copilul, pe Milan.

Citește și: Începe Survivor 2022. Zmărăndescu intră în luptă. S-a mai primit o cerere interesantă 

Culiță Sterp și-a primit banii pentru participarea la show, dar și 1.000 de euro în plus, cadou din partea producătorilor, pentru bebe Milan.

Despre cine este Geta Sterp, citiți mai multe AICI: Începe Survivor 2022. Uite cum se antrenează cea mai temută concurentă de la Faimoși! Vrea marele premiu

Începe Survivor România 2022. În ianuarie, concurenții zboară spre Insula Survivor

Survivor 2022 va avea startul în luna ianuarie a anului viitor și va cuprinde o vastă paletă de vedete, pe gustul tuturor. Producția care acum e adjudecată de Pro TV va aduce cele mai interesante VIP-uri, dar și cei mai capabili concurenți din lumea sportivă.

Pro TV a achiziționat drepturile pentru show-ul care a cucerit publicul din întreaga lume. Ultimele două ediții ale emisiunii au fost transmise de Kanal D.

Pe lista scurtă a vedetelor, întocmită de producători, se află olimpicul Marian Drăgulescu, sexy-cântăreața Otilia Bilionera, iar Geta Sterp – sora lui Culiță Sterp, și-a anunțat prezența în competiție. De asemenea, actorul de stand-up comedy Cătălin Bordea, de la XtraNight Show, și-a  dat demisia de la emisiunea lui Dan Capatos pentru a pleca în aventura din Dominicană.

Cel mai recent VIP care a confirmat participarea în Survivor 2022 este femeia cu cele mai lungi picioare din România!

Roxana Ciuhulescu intră în echipa faimoșilor!

Începe Survivor România 2022.
Începe Survivor România 2022.

Roxana Ciuhulescu, care tocmai a împlinit 43 de ani, mamă a doi copii, merge la Survivor România 2022!  Vedeta, care are o înălțime de 1.96m, lucrează în prezent la Ministerul Sportului, în calitate de consilier.