Sylvester Stallone e clientul lui Donald Trump. Ce beneficii are actorul

Sylvester Stallone e clientul lui Donald Trump. Ce beneficii are actorul
Sylvester Stallone e clientul lui Donald Trump și se bucură de o serie de beneficii, venite o dată cu viața „dulce” de care are parte.

Legenda „Rocky” a cumpărat un complex de 35 de milioane de dolari în apropierea clubului din Palm Beach, Florida, în luna decembrie. Potrivit unei listări, noua proprietate a lui Sly are șapte dormitoare pe o suprafață de 13.241 de metri pătrați de spațiu de locuit, plus 253 de metri pe malul apei, un doc, o plajă cu nisip și un pavilion de piscină cu o cabană în aer liber. Acum, Sylvester Stallone a ajuns să fie și clientul lui Donald Trump. S-a înscris în clubul lui.

Vedeta „Rambo” a deținut odată și o casă în Florida, în Golful Biscayne din Miami, dar anul trecut ar fi fost la vânătoare de case în Palm Beach. Stallone va avea mai mult timp de petrecut acasă. Actorul a dezvăluit săptămâna aceasta că nu va apărea într-un al treilea film în franciza de succes „Rocky”, „Creed”. Starul Michael B. Jordan va regiza viitoarea continuare, care urmează să apară în 2022.

Sylvester Stallone, clientul lui Donald Trump. S-a înscris în clubul Mar-a-Lago

Sylvester Stallone Donald Trump
Mar-a-Lago

Conform unor surse, Sylvester Stallone este unul dintre cei mai noi membri ai clubului privat al lui Donald Trump, Mar-a-Lago. Stallone, în vârstă de 74 de ani, a fost anterior oaspete la Mar-a-Lago, după ce a participat acolo la o petrecere de Revelion în 2016. O sursă care l-a văzut pe Stallone la club luna trecută a spus: „Sly tocmai a devenit membru al Mar-a-Lago”.

Zilele trecute, Stallone a venit cu vești bune pentru fanii Rocky Balboa. Conform postării de pe Instagram, se pare că actorul pregătește un serial, la care scrie deja scenariul.

„Mi-am început ziua scriind la o continuare a poveştii lui Rocky. Pentru streaming. La modul ideal, mai multe sezoane cu zece episoade pentru a ajunge la esenţa personajelor din tinereţea lor”, a declarat actorul pe Instagram, publicând o fotografie cu ceea ce a lucrat. Cu siguranță că acum va fi inspirat, ținând cont că va avea o serie de beneficii la clubul exclusivist, printre care piscină, camere de oaspeți superbe, dar și o serie de alte activități pe care le poate desfășura în interior. 

Foto: Facebook

Carmen de la Sălciua e în carantină. Arafat personal a luat decizia