Andrei Niculae își cheamă prietenii pe Clubhouse. Smiley și Feli sunt implicați

Andrei Niculae își cheamă prietenii pe Clubhouse. Smiley și Feli sunt implicați
Andrei Niculae, radio host la Virgin Radio, pregătește cea mai tare întâlnire online, pe aplicația Clubhouse. Smiley și Feli vor fi și ei implicați. Află când are loc discuția și cine poate participa.

Clubhouse este cea mai nouă aplicație de socializare, care permite oamenilor să se adune în săli de chat audio pentru a discuta diferite subiecte. A fost descărcată de aproape patru milioane de ori doar în ultima lună, potrivit Apptopia. Personaje publice atât de diverse precum Elon Musk, Ai Weiwei, Lindsay Lohan și Roger Stone s-au alăturat acesteia. Și celebritățile autohtone au aderat la Clubhouse, acolo unde își strâng fanii pentru discuții relaxate pe diverse teme. Printre vedetele care pot fi găsite pe aplicație se numără și Andrei Niculae, radio host la Virgin Radio, care în această seară își cheamă prietenii într-o cameră de chat specială. 

Andrei nu este la prima astfel de întrunire, fiind deja un „veteran” al acestei aplicații. Ceea ce este și de înțeles, mai ales că tânărul în vârstă de 26 de an este adeptul a tot ce înseamnă nou și provocator. Niculae este cunoscut pentru ideile „trăznite” pe care le-a pus în practică în trecut, printre care și un maraton de 48 de ore non stop pe radio. Da da, ați auzit bine, Andrei a stat 48 de ore în direct la radio, fără pauză, timp în care a avut nenumărați invitați. 

Andrei Niculae își cheamă prietenii pe Clubhouse. Smiley și Feli vin să discute cu fanii

Deși pandemia i-a stricat planurile de distracție la festivaluri, dar și dorința de a organiza un nou maraton, asta nu înseamnă că tânărul nu a găsit o soluție. A intrat pe Clubhouse și acolo a reușit să strângă cea mai mare comunitate dintr-o cameră românească pe aplicație. Într-un timp scurt au intrat un număr record de români, dornici să discute despre un subiect ce ne preocupă pe toți: mâncarea. Totul s-a petrecut sub tutela unui brand cunoscut. 

Joi, 1 aprilie, începand cu orele 19.00, Andrei Niculae va deschide a doua cameră de chat, unde îi va avea ca invitați pe artiștii Smiley și Feli. Moderatorul preferat al brandurilor îl va avea ca partener de gestionare a discuției pe Alin Pândaru (Pandutzu, blogger). Aceștia vor deschide o discuție liberă despre hit-uri care ajung pe repeat, mesaje puternice, industria muzicală din România, experiență unui festival de pe scena și alte topicuri de interes.

La final, va exista un moment Q&A cu intervenții din public astfel încât audiența va avea ocazia de a păși “pe scena” camerei pentru a pune întrebări. 

Foto: PR, Instagram

Paul Newman, actorul cu cei mai frumoși ochi albaștri. O poveste de dragoste de la Hollywood