Sylvester Stallone îi cere lui Adele 58 de milioane pentru asta. Are motive întemeiate

Sylvester Stallone îi cere lui Adele 58 de milioane pentru asta. Are motive întemeiate
Când vine vorba de vedete de talie internațională, cum ar fi acestea două, nu ne miră referințele la zeci de milioane de dolari. În acest moment actorul culturist se pregătește să ia 58 de milioane de dolari din conturile cântăreței britanice.

Motivul pentru care Adele trebuie să-i plăteasca 50 de milioane de dolari lui Sylvester Stallone este o casă spectaculoasă deținută de actorul american Sylvester Stallone în Beverly Hills. Cântăreața pop britanică a decis să o cumpere.

Sylvester Stallone e mai fericit ca oricând. El a decis de mult să renunțe la conacul său din Beverly Hills. Mai mult, celebrul actor american și-a cumpărat recent o altă proprietate în Palm Beach (Florida) pentru 30 de milioane de dolari. El s-a și mutat acolo. Acum vrea să scape cât mai repede de casa în care a locuit în ultimii 30 de ani.

Cum arată conacul în care Stallone a locuit trei decenii

Inițial, Stallone și-a scos la vânzare impresionantul conac la un preț de aproximativ 110 de milioane de dolari. Conacul exclusivist are 1.700 de metri pătrați este situat pe o proprietate de 15.000 de metri pătrați. Casa are opt dormitoare și 12 băi. Parta principală a conacului a fost construită în 1994.

Suita principală opulentă include o saună, o baie de aburi și un birou cu terasă. Dintre excentricități, este de remarcat o cameră care conține o statuie uriașă a Rocky și o alta a lui Rambo care trage cu arc și săgeți.

Adele își cheltuie banii în imobiliare

Între timp a înțeles că nu va primi niciodată suma aceea. Așa că și-a redus pretențiile la jumătate. Imediat Adele a devenit interesată chiar dacă achiziția înseamnă că își va cheltuit o treime din banii din conturi. Dar cântăreața britanică e interesată să își mărească portofoliul de proprietăți. În ultima perioadă ea a făcut achiziții impresionante la Londra și în America, la Los Angeles, notează AS.

J.Lo și Affleck detronați de Adele și Rich Paul. Paparazzi sunt cu ochii pe ei

Se estimează că averea cântăreței Adele este la 170 de milioane de euro, cifră care continuă să crească ca urmare a lansării celui mai recent album al ei (30). În plus, concertele anunțate de artistă sunt sold out.