Sylvester Stallone, tată doar pentru câteva săptămâni. A fost dureros

Sylvester Stallone, tată doar pentru câteva săptămâni. A fost dureros
Sylvester Stallone are o carieră de succes, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți actori din lume. Dar, nu se poate spune același lucru și despre viața lui în afara camerelor de filmat, și mai ales despre viața lui amoroasă.

Sylvester Stallone, tată doar pentru câteva săptămâni. El a sosit la Hollywood în 1974. A primit numeroase critici pentru rolul său în „The Lords of Flatbush”, înainte de a cuceri inimile oamenilor din lumea întreagă cu rolul său de Rocky Balboa din seria „Rocky”.

Faima i-a afectat viața amoroasă

La fel ca majoritatea superstarurilor, Sylvester Stallone avut o parte de probleme în relațiile amoroase. Faima i-a afectat multe dintre relațiile, căsătoriile și divorțurile sale. 

În 1988 se iubea cu Jennifer Flavin. O tânără superbă, model de profesie și cu 23 de ani mai tânără decât el. A cerut-o chiar și de soție, doar ca să îi frângă inima ceva mai târziu. Sylvester Stallone nu a mai ajuns la altar cu Jennifer, pentru că s-a îndrăgostit de Janice Dickinson.

Sylvester Stallone a fost tată doar pentru câteva săptămâni

Era îndrăgostit nebunește de Janice, care a adus pe lume o fetiță la scurt timp după ce și-au început relația amoroasă. Ea a susținut că Savannah este fiica lui Sylvester Stallone, care nu a stat prea mult pe gânduri și a recunoscut paternitatea și s-a logodit cu Janice.

După doar șase luni, cei doi s-au despărțit la fel de furtunos precum s-au îndrăgostit. După nașterea fetiței, un test ADN dovedea că actorul nu era tatăl acesteia. Acela fiind probabil cel mai trist moment din viaţa lui Sylvester Stallone.

Janice Dickinson a publicat în 2002 „No Lifeguard On Duty”, autobiografie în care a făcut mai multe mărturisiri. În carte, ea recunoştea că, la momentul la care a rămas însărcinată, se culcase cu trei bărbaţi într-o săptămână.

Şi deşi ea avusese o noapte de pasiune şi cu producătorul de film Michael Birnbaum, şi cu un artist necunoscut, dar şi cu Stallone, a susţinut că cel din urmă este tatăl. 

În cele din urmă, Sylvester Stallone a aflat adevărul, a venit la Janice și i-a spus: „Nu este fiica mea, tocmai am aflat de la laborator. Transmite-I salutările mele domnului Birnbaum. A fost frumos să fim împreună, Janice. Spune lucruri frumoase despre mine şi voi spune şi eu despre tine”. 

Donald Trump ajunge la  iUmor.  Iată când îl puteți vedea pe fostul președinte

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp