Sylvester Stallone vinde un Cadillac de lux. Interiorul mașinii e fabulos!

Sylvester Stallone vinde un Cadillac de lux. Interiorul mașinii e fabulos!
Sylvester Stallone vinde un Cadillac Escalade pe care l-a achiziționat pentru 409 000 de dolari. Mașina a fost cumpărată pentru a îndeplini un „scop specific”, de care acesta nu mai are nevoie.

Camionul de lux a fost construit de Becker Automotive Design și are un interior care ar face geloși pasagerii de linie aeriană de primă clasă.

Cabina cu cinci scaune include mese pliabile din cenușă japoneză, un bar, un televizor de 43 inch și internet wireless.

Cadillac-ul din 2019 are doar 1 000 de mile parcurse, iar prețul cerut este de 350 000 de dolari. Există o șansă bună să îi și primească.

Tom Brady a vândut o mașină similară

Becker a vândut recent o mașină similară din anul 2018, deținută de Tom Brady, quarterback la Tampa Bay Buccaneers, care a fost listată la prețul de 300 000 de dolari.

În ceea ce privește noua mașină cu care Stallone  intenționează să înlocuiască Cadillac-ul, nu a dezvăluit încă. Cu toate acestea, există un nou Cadillac Escalade care va fi pus în vânzare la sfârșitul acestui an.

Actorul se relaxează în pandemie

Celebrul actor s-a izolat cu familia în Los Angeles pe perioada pandemiei. Sylvester Stallone a fost surprins recent în timp ce se plimba cu soția sa, Jennifer Flavin, pe plaja din Malibu.

Starul de la Hollywood și Jennifer sunt căsătoriți de 23 de ani și au trei fiice. Stallone mai are un băiat de 41 de ani, pe Seargeoh, cu Sasha Czack. Cei doi au mai avut un copil, care a murit în anul 2012, din cauza unor complicații cardiace.

Vedetele din Ilfov vor avea televiziunea lor. Care e legătura cu primarul Pandele

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp