Syrniki ca în inima Rusiei. Iată secretul desertului care a cucerit lumea internetului

Syrniki ca în inima Rusiei. Iată secretul desertului care a cucerit lumea internetului
Când vine vorba de papanași, nimeni nu poate sta deoparte. Sunt spectaculoși, iar dacă îi veți încerca pe cei rusești, veți mai cere o porție.

Dacă sunteți îndrăgostiți de delicioșii papanași, a venit momentul să-i savurați și pe cei rusești. Se prepară foarte repede și au gust fantastic.

Celebra Jamila a prezentat această minunată rețeta de Syrniki, pe blogul său, iar gospodinele nu vor rezista să nu se apuce de pregătit un dulce minunat pentru această vară. Ingredientele necesare sunt 500 g brânză dulce de vaci, 100 g făină, 100 g zahăr pudră vanilat, 2 ouă, puțină sare. Pentru servire mai aveți nevoie de 100 g dulceață și 100 g smântână.

Mod de preparare

„Puneți brânza lăsată la temperatura camerei într-un bol mai mare, adăugați ouăle și amestecați foarte bine. Puneți apoi făina, zahărul vanilat și sarea și amestecați pentru a obține un aluat omogen. Făina normală se poate înlocui cu făina de cocos sau cu făină de migdale, pentru iar zahărul cu îndulcitorul preferat.

Papanași rusești, o nebunie pe cerul gurii

Este o variantă foarte bună pentru suferinzii de diabet. Se lasă aluatul să se odihnească timp de o jumătate de oră, pentru ca făina să fie absorbită așa cum trebuie. Pentru a modela papanașii, se pune puțină făină într-o farfuri.

Folosiți focul mediu, pentru a se prăji și la interior

Cu mâinile înfăinate se ia din compoziție și se formează discuri plate. Deși aluatul este moale, papanașii se pot modela foarte bine. Încălziți ulei în tigaie și tot cu mâinile înfăinate luați câte un disc și puneți ușor la prăjit. Se lasă în jur de trei minute pe o parte.

Focul trebuie să fie mediu, pentru ca papanașii să se prăjească bine și în interior. După ce se vor rumeni, se vor scoate din ulei și se vor pune pe prosoape de hârtie, ca să se scurgă uleiul în exces. Papanașii se vor servi cu smântână deasupra și dulceață”, spune Jamilla. Un lucru e cert: papanașii rusești vă schimbă starea…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre