Tătăițul Dan Nicorescu conduce în papuci un Aston Martin

Tătăițul Dan Nicorescu conduce în papuci un Aston Martin
Milionarul bătut și jefuit ține cu dinții să fie o figură memorabilă ori de câte ori iese din casă. Și iese în șlapi.

Așa este, tătăițul Dan Nicorescu conduce în papuci un Aston Martin. Sau alte mașini scumpe. Dar în Aston Martin a fost surprins ultima dată, complet echipat ca să întoarcă după el capetele multor tinere. Milionarul are garajul plin de mașini scumpe. Zilele trecute a ieșit la plimbare într-o ținută care l-a făcut remarcat instantaneu. E drept, a contribuit și mașina, însă doar în plan secundar am zice.

Tătăițul Dan Nicorescu conduce în papuci

Excentricul milionar a uimit când a plecat la plimbare cu un Aston Martin DBS Superleggera gri sablat, cu accente roșii pe roți. Și s-a asortat. A purtat o ținută „all black” cu papuci (de casă), pantaloni scurți și tricou pe care scria  exact cum se vede pe el: „King of Bling” –  regele bling-ului ( strălucirii).

Ceasul de aur îi strălucea puternic la încheietura mâinii. Însă trebuie să recunoaștem, așa cum se vede din imaginile obținute de Canacan.ro, papucii făceau totul. Ce rost să ai Ferrari roșu sau Aston Martin dacă nu îți permiți aroganța de a te urca în mașină încălțat în șlapi?

„King of Bling” și-a pus pălărie de paie pe cap și și-a schimbat look-ul. Milionarul care, de când a fost jefuit, a decis să umble cu bani foarte puțini la el, și-a dat jos mustața.

Cât de plin e garajul lui Dan Nicorescu

Rafinatul milionar Dan Nicorescu s-a făcut remarcat în lumea bună nu numai datorită afacerilor de succes pe care le deține, ci și prin pasiunea pe care o are pentru mașinile de lux. Omul de afaceri are în garaj mai multe exemplare de colecție.  În total, mașinile lui valorează aproximativ trei milioane de euro. Originar din Târgoviște, Dan Nicorescu a fost funcționar la Banca Românească, iar acum se ocupă cu afaceri imobiliare. La bază este inginer de Aeronave.

Dan Nicorescu a avut primul Ferrari Superfast 812 (450.000 €) din România și un Aston Martin DBS Superleggera(350.000 €), mai deține un Lamborghini Aventador (400.000 €), un Rolls Royce Phantom Coupe (450.000 €), dar și un Bentley Azure (300.000 €).

Sursa foto: Instagram, Cancan.ro

Gabriela Prisăcariu s-a apucat să pregătească camera bebelușului. Primele imagini „dulci”

Recomandarile noastre