Gabriela Prisăcariu s-a apucat să pregătească camera bebelușului. Primele imagini „dulci”

Gabriela Prisăcariu s-a apucat să pregătească camera bebelușului. Primele imagini „dulci”
Mai e la un colț și vor deveni părinți. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au pus pe treabă.

Sunt cei mai fericiți viitori părinți și numără zilele până ce Gabriela Prisăcariu va aduce pe lume bebelușul. Cu ce se ocupă acum Dani Oțil și frumoasa sa soție.

Gabriela Prisăcariu s-a apucat să pregătească camera bebelușului. Primele imagini „dulci”

Recent, Gabriela Prisăcariu a postat pe contul său de Instagram primele imagini cu viitoarea cameră a bebelușului. Cei doi au ales ca pereții acesteia să fie tapetați cu fotografii simpatice reprezentând personaje din junglă, de la maimuțe zglobii la elefănței drăguți. Desigur, Gabriela a avut și o reacție care spune multe: „M-am topit”.

Pe de altă parte, văzând câtă bătaie de cap îi dau toate detaliile, soția lui Dani Oțil a glumit și a spus că bebe ar trebui să-și pregătească singur camera. Dani și Gabriela au ales ca cel mic să locuiască la parterul casei, pentru că țin la intimitatea lor. Rămâne de văzut ce mobilier vor alege cei doi pentru micuț, dar și ce jucării vor trona în camera mult așteptatului copil.

Gabriela are mare grijă la alimentație

Chiar dacă mai are puțin până va deveni mamă cu normă întreagă, Gabriela arată extraordinar de bine. Și-a păstrat picioarele suple și frumoase, nu pare să fi luat mult în greutate și are acea sclipire în ochi, tipică femeilor însărcinate. Fotomodelul este extrem de preocupată de ce mănâncă, alege doar produse sănătoase, pentru că vrea să nască un copil sănătos.

 

Dar uneori nu renunță la poftele de femeie însărcinată. Nu cu mult timp în urmă, soția lui Dani Oțil a postat pe Insta Story parizer cu pâine, mărturisind că asta a vrut bebe să mănânce. Și nimeni nu o poate contrazice…

Sursă foto: Instagram

 

Recomandarile noastre