Exclusiv. Gabriela lui Dani Oțil ne-a arătat bebelușul. L-au dus la mare!

Exclusiv. Gabriela lui Dani Oțil ne-a arătat bebelușul. L-au dus la mare!
Vara aceasta multe dintre vedetele din România aleg să nu părăsească țara și să profite de noile condiții de relaxare în pandemie, aici. Pe rând, acestea iau cu asalt plajele de pe litoralul românesc. Prezentatorii de la Neatza cu Răzvan și Dani nu fac nici ei excepție.

Gabriela lui Dani Oțil ne-a arătat bebelușul. L-au dus la mare, după câte se vede. Chiar dacă sarcina tinerei este avansată bine, aceasta a decis să se distreze cât poate. Într-un bikini colorat, cu burtica la vedere, Gabriela Oțil a continuat să se răsfețe pe plajă cu toate bunătățile disponibile: fructe proaspete, capuccino înspumate, etc.

Gabriela lui Dani Oțil ne-a arătat bebelușul

Spre bucuria fanilor, Gabriela și-a expus bebelușul. Din burtică, momentan. Aceasta a postat mai multe imagini în care arată cât de mare i-a crescut burtica. Și mai arată ceva. Că, în ciuda poftelor pe care le are, și de care a vorbit mereu, arată la fel de suplă și atrăgătoare.

În plus, vedeta  ține să ne arate și că soțul ei se pregătește serios pentru momentul în care li se va naște copilul. Ea l-a fotografiat într-o ipostază în care nimeni nu l-a mai văzut pe Dani Oțil. Așezat alături de căruciorul unui copil, prezentatorul TV îl supraveghează atent pe cel mic.

Când se va naște Oțil junior

Frumoasa soție a lui Dani Oțil își ține la curent fanii de pe Instagram cu evoluția sarcinii și răspunde la toate întrebările pe care le primește. Gabriela Oțil a vorbit și despre micile neplăceri cu care se confruntă. Ea a spus că Dani îi face masaj când are dureri din cauza greutății sarcinii. Cântărește cu 10 kilograme în plus față de momentul dinaintea sarcinii.

Modelul va naște în luna august. Iar pentru ca totul să fie ca la carte, ea și Dani Oțil s-au căsătorit în fața ofițerului stării civile. Astfel, când va veni pe lume băiețelul lor, își va găsi părinții constituiți într-o familie, ambii purtând același nume.

Sursa foto: Instagram

Toto Dumitrescu iubește din nou. O tănără cu ochii verzi i-a furat inima

Recomandarile noastre