Ați crede că are statut de prințesă, dar cel mai răsfățat membru al familiei Oțil este altcineva. Chiar Gabriela are grijă să documenteze pe Instagram acest lucru. Joi dimineață tânăra nevastă a demonstrat cum stau lucrurile. Nu, nu este vorba de soțul ei, Dani Oțil.

Dani Oțil, co-prezentatorul matinalului „Neața cu Răzvan și Dani” locuiește împreună cu soția sa de mult timp. Cei doi au dus o viață de familie adevărată încă înainte de căsătorie, iar în toamna anului trecut și-au înmulțit prima dată familia. Al treilea membru al familiei, care le solicită toată atenția este Gălușcă, o pisicuță tigrată.

Cei doi au mai avut o pisică, în trecut. „Gabriela nu a pus mâna pe pisică în viața ei până să mă cunoască pe mine. Avea fobie de mică. Și acum, la vârsta asta, acum ține pisica în brațe, se joacă cu ea”, declara Oțil într-un matinal, la scurt timp după ce în casa s-a trezit cu primul motănel.

Cine este cel mai răsfățat membru al familiei Oțil

Gabriela și Dani își fac timp să posteze pe Instagram filmulețe sau fotografii haioase cu pisicuța lor. Ultima năstrușnicie a acesteia e că ține morțiș să stea lipit de viitoarea mămică. Gabriela Oțil a împărtășit cu fanii ei de dimineață o filmare în care arată cum a plecat de acasă.

Este la volanul mașinii, îmbrăcată într-o rochie scurtă, lejeră, iar pisicuța Gălușca o însoțește. Credeți că stă cuminte? Nici gând. Locul preferat al lui Gălușcă este umărul „mamei”.  Ca atare s-a cocoțat acolo și, de bucurie, a început să dea din coadă. După cum se vede, asta i-a creat oarece emoții Gabrielei deoarece o incomoda la condus, coada pisicii venind tot timpul în față.

Sursa foto: Instagram

Un film iubit de milioane de fani se întoarce. Harrison Ford este implicat

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri