Un film iubit de milioane de fani se întoarce. Harrison Ford este implicat

Un film iubit de milioane de fani se întoarce. Harrison Ford este implicat
Harrison Ford își reia rolul iconic într-un film care are milioane de fani în toată lumea. Actorul a fost văzut pe platourile de filmare, echipat pentru rolul celebru.

O poză apărută pe contul ce Instagram al actorului Josh Gad a pus fanii lui Harrison Ford din întreaga lume pe jar. Un film iubit de milioane de fani se va întoarce în curând pe marile ecrane. Este vorba despre Indiana Jones, franciza care a făcut istorie. 

Harrison Ford își reia rolul celebru pentru al cincilea film din serie. Ford a jucat rolul principal în patru filme, începând cu Raiders of the Lost Ark în 1981, Temple of Doom (1984), The Last Crusade (1989) și Kingdom of the Crystal Skull (2008). 

Indiana Jones se întoarce. Harrison Ford a îmbrăcat iar celebrul costum 

Actorul în vârstă de 78 de ani și-a extaziat fanii zilele trecute. Actorul și producătorul Josh Gad a postat pe Instagram imaginea mult așteptată. În fotografie, Ford purta pălăria maro a personajului iconic Indiana Jones și jacheta de piele maro peste o cămașă cu nasturi bej. „Totul este în regulă în lume. Bine ați revenit, dr. Jones”, a scris Gad în dreptul imaginii. 

Pentru prima dată în istoria francizei, regizorul Steven Spielberg nu va conduce filmul. James Mangold (Logan) stă în schimb pe scaunul regizorului, cu Spielberg, Kathleen Kennedy, Frank Marshall și Simon Emanue ca producători. Filmul a fost anunțat oficial în decembrie de către Disney.

„Sunt încântat că încep o nouă aventură, colaborând cu o echipă de vis de mari cineaști din toate timpurile”, a spus Mangold într-un comunicat de presă. „Steven, Harrison, Kathy, Frank și John sunt toți eroii mei artistici”, a declarat Mangold. 

„Lucasfilm este în pre-producție pentru următoarea tranșă a Indiana Jones. La cârmă se află James @ Mang0ld, directorul Ford v Ferrari, iar Indy însuși, Harrison Ford, se va întoarce pentru a continua călătoria personajului său iconic”, a scris pe Twitter Disney. „Aventura ajunge în iulie 2022”.

Foto: Instagram

Costin Mărculescu, destin nemilos. A murit singur, cu multe datorii

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri