Costin Mărculescu, destin nemilos. A murit singur, cu multe datorii

Costin Mărculescu, destin nemilos. A murit singur, cu multe datorii
Costin Mărculescu era plin de viaţă, înconjurat de prieteni. A jucat în peste 2.000 de spectacole și spunea că a avut o viață fabuloasă. Asta, până pe 8 iunie 2020 când a fost găsit mort în casă.

La 17 ani (1986), Costin Mărculescu a avut șansa să fie distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie, celebrul ”Liceenii”. Atunci, a jucat alături de Tamara Buciuceanu, Ștefan Bănică Jr, Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț și alții.

A fost o persoană veselă, cu mulți prieteni, dar a murit brusc, la aproape 52 de ani, singur și plin de datorii.

La 17 ani (1986), Costin Mărculescu a avut șansa să fie distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie, celebrul ”Liceenii”

Destin nemilos. Costin Mărculescu, actor de la 14 ani

Costin Mărculescu a murit singur, ca și regretata jurnalistă Cristina Ţopescu. Actorul din ”Liceenii” a fost găsit mort în casă, pe 8 iunie 2020, cu trei săptămâni înainte să împlinească 52 de ani.

A debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, în două piese TV “Misiune specială” și „Ecaterina Teodoroiu”. În cinematografie, primul rol l-a avut în 1985 în filmul „Al patrulea gard lângă debarcader”.

După ce a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale (1993) a fost invitat în sute de emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune. A scos 7 videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate. A jucat în peste 2000 de spectacole în țară și în străinătate.

Pe 30 mai 1999, a pus bazele Școlii Artistice de Modelling și Dans Sportiv Compania de Manechine și Fotomodele Costin Mărculescu.

Costin Mărculescu, familia

Despre familia lui Costin Mărculescu se știu puține lucruri. Actorul mai are o soră, Minerva, iar tatăl său a împlinit recent 82 de ani. Actorul a fost căsătorit, pentru scurtă vreme, cu Ella Nae, în 2014. Mariajul lor a fost marcat de scandaluri relatate pe larg în presă.

Costin Mărculescu are însă u fiu, despre care a aflat abia în 2015, când băiatul avea 5 ani. Băiatul a rezultat din relația pe care a avut-o cu Samira, un fost manechin care a emigrat în Australia, la scurt timp după ce relația lor a luat sfârșit. La vremea respectivă, actorul își dorea să-și refacă viața alături de mama fiului său, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Costin Mărculescu, sfârșitul

Actorul a murit singur, vegheat doar de câinele său, Maxy. Vecinii, alertați de urletele animalului, au chemat Poliția.

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) au fost chemați să intervină la domiciliul lui din Capitală şi l-au găsit pe Costin Mărculescu mort.

Actorul povestea despre viaţa spectaculoasă pe care a trăit-o. A scris o carte despre viața lui. Iată ce scria pe pagina sa de socializare în urmă cu mai bine de un an! „Am avut o viaţă fabuloasă care o veţi citi în cartea mea autobiografică incendiară de 400 de pagini care va apărea în curând. Este scrisă de mine, împreună cu scriitorul Virgil Elisei. «Bombă cu fitil aprins».

Pe 22 decembrie 2003 dimineaţa, mama mea, Sanda Mărculescu a murit la Spitalul Municipal din Capitală.  Eu, la ora 17.00, aveam la Sala Palatului Gala Aniversară a Agenţiei mele de Modelling cu 4.500 de cursanţi şi părinţi veniţi din toate judeţele. Nu numai că nu l-am amănat, dar l-am şi prezentat şi am şi cântat. Eu nu ştiu câţi au trecut prin aşa ceva.”

Apartamentul în care a fost găsit e singura avere materială a lui Costin Mărculescu. Acesta avusese, la începutul anilor 2000, o avere estimată de aproximativ un milion de euro. După ce a pierdut tot, era implicat în diverse anturaje dubioase, scandaluri și era mereu dator. Potrivit prietenei sale, Oana Zăvoranu, Costin Mărculescu nu avea bani nici de facturi în ultima vreme.


Artistul care s-a născut în cușca leilor

Adorabila Lulu Mihăescu a jucat în fimul ”Veronica” la 4 ani. Știa toate replicile

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri