Tatăl lui David Beckham s-a însurat, înaintea nepotului său, cu o avocată milionară. Bunicul Ted are 73 de ani

Tatăl lui David Beckham s-a însurat, înaintea nepotului său, cu o avocată milionară. Bunicul Ted are 73 de ani
David Beckham a împărtășit o serie de fotografii ale nunții intime a tatălui său, Ted, cu partenera sa, avocata Hilary Meredith. Septuagenarul a anunțat povestea cu avocata anul trecut, în primăvară. Bărbat hotărât, acesta i-a luat-o înainte nepotului și și-a pus pirostriile.

Fotbalistul, în vârstă de 46 de ani, care și-a asumat rolul de cavaler de onoare pentru ziua cea mare a tatălui său, a postat o imagine cu el însuși ajustând cu mândrie cravata tatălui său în vârstă de 73 de ani, după ce s-a căsătorit cu avocata milionară în vârstă de 62 de ani, sâmbăta aceasta. David, a cărui fiică Harper, în vârstă de 10 ani, a fost domnișoară de onoare pentru ziua cea mare, a scris o povestioară pe Instagram în care a spus că a fost „uimitor” să te alături familiei pentru ziua cea mare a lui Ted.

Prima fotografie l-a arătat pe David pregătind cravata tatălui său înainte de călătoria sa pe culoar, înainte ca o altă imagine să-l arate pozând cu Ted și noua lui soție. David a subtitrat postarea: „O zi frumoasă în care sărbătorim nunta tatălui meu și a lui Hillary. Uimitor să fii împreună cu toată familia”. „Atât de mândru că sunt acolo pentru tatăl meu, așa cum a fost mereu acolo pentru mine ❤️ Te iubesc, tată”, a mai adăugat legenda fotbalului mondial.

Duminică, David a pozat pentru o poză de familie mândru cu tatăl său proaspăt căsătorit, Ted, după nuntă. Fostul fotbalist e elegant într-un costum bleumarin, cu cămașă albă și cravată din satin, în timp ce pozează cu Ted, 73 de ani, Hilary, 62 de ani și fiica ei, Charlotte.

Căsătoria, confirmată prin ofițerul de presă

Un purtător de cuvânt al familiei a declarat: „Ted și Hilary Beckham ar dori să confirme că s-au căsătorit sâmbătă în cadrul unei mici ceremonii private la Londra, înconjurați de familia apropiată, inclusiv de cei 3 copii și 8 nepoți ai lui Ted, mama lui Hilary și fiica ei, Charlotte. Cavalerul de onoare a fost fiul lui Ted, David. Domnișoarele de onoare Charlotte, Francesca și Harper arătau frumos în rochii de catifea albastră. Cei doi se află în luna de miere în afara țării”, transmite Daily Mail.

Aceasta este a doua căsătorie atât pentru mire cât și pentru mireasă, Ted divorțând de mama lui David, Sandra, în 2002, după 33 de ani de căsnicie. La ceremonie au participat și clanul Beckham, inclusiv soția lui David, Victoria și băieții lor mari, Romeo, 19 ani și Cruz, 16 ani.

Cel mai mare fiu din familia Beckham nu a putut participa la eveniment, fiind în America. În vârstă de 22 de ani, Brooklyn Beckham s-a logodit deja cu actrița Nicola Peltz, 26 de ani, de peste un an. Cei doi au decis chiar să își scrie în piele dovada iubirii lor, astfel că și-au relizat tatuaje sincronizate. Cei doi urmează să se căsătorească, probabil la finalul pandemiei, pentru că vor să facă nuntă mare. Înainte, însă, Brooklyn i-a propus iubitei sale să îi fie alături pentru tot restul vieții, în iulie anul trecut.

Bunicul Ted a fost ceva mai grăbit decât nepotul său. El și-a anunțat logodna cu Hilary în martie anul trecut, după ce și-a întâlnit logodnica în 2019, în timp ce lucra pentru veteranii armatei la Broughton House Veteran Care Village. O declarație comună a cuplului spunea: „Deși se întâmplă lucruri mult mai importante în lume în acest moment, suntem încântați să spunem că suntem fericiți logodiți. Fiți în siguranță cu toții”.

Ambii soți sunt la a doua căsătorie și cu copii mari

Logodna lui Ted a venit la 18 ani după ce a divorțat de mama lui David, Sandra, cu care a fost căsătorit anterior timp de 33 de ani. După divorț, Ted a sugerat că faima lui David a fost catalizatorul rupturii căsniciei sale. „Nu cred că am fost cu adevărat pregătiți pentru asta – deși nu sunt sigur că poți face mare lucru pentru a te pregăti. Doar ești strâns în ea și te lași. Dar te epuizează”, mărturisea bunicul Ted, conform Daily Mail.

Ted s-a căsătorit cu Sandra în 1969 și au avut trei copii.  Căsnicia lor s-a încheiat în același timp în care David avea probleme la clubul său de fotbal, Manchester United. Fostul antrenor al United, Sir Alex Ferguson, l-a vândut pe fotbalist lui Real Madrid pentru 25 de milioane de lire sterline și l-a acuzat că își promovează propria agendă, mai degrabă decât interesele clubului.

Noua mireasă a lui Ted este un avocat, un lobbyist și un activist, cel mai bine cunoscut pentru munca ei în numele forțelor armate din Marea Britanie, al veteranilor și al familiilor acestora. Ea conduce firma de avocatură Hilary Meredith Solicitors și este, de asemenea, profesor invitat de drept și afaceri ale veteranilor la Universitatea din Chester.

Sursa foto: Instagram