Tatăl Mădălinei Manole a murit răpus de COVID-19

Tatăl Mădălinei Manole a murit răpus de COVID-19
Marian Manole a anunțat că tatăl său a murit. ”Acum ești împreună cu fata si soția ta!”. Tatăl Mădălinei Manole a fost infectat recent cu noul coronavirus, într-o stare gravă. Astăzi, 9 septembrie, inima lui încărcată de suferință s-a oprit.

 Ion Manole (77 de ani) s-a infectat în urmă cu câteva zile, iar starea lui de sănătate s-a înrăutățit. A fost internat la Spitalul Județean din Prahova și trimis la Terapie Intensivă (ATI), în stare gravă. Se pare că a făcut și un infarct. În cele din urmă, astăzi, 9 septembrie, inima lui încărcată de suferință s-a oprit.

Tatăl Mădălinei Manole a murit răpus de COVID-19

”DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata si soția ta!”, a scris Marian Manole, fiul lui Ion Manole.

Bătrâneţea şi singurătatea l-au afectat mult pe Ion Manole (77 de ani), tatăl regretatei soliste Mădălina Manole. Singura alinare a bărbatului, rămas fără fiică în 2010 şi fără soţie în 2017, este fiul lui, Marian, dar şi pozele cu nepotul Petru Junior, de dorul căruia se usca pe picioare.

În anul 2014, Ion Manole a suferit un accident vascular și nu se mai putea deplasa singur. În urma acelui eveniment, el nici nu a mai putut vorbi.

“Tata supraviețuiește după atâta durere. Are un sac de boli, dar este bine. La cimitir mergem în fiecare weekend, pentru că așa se simte el mai bine”, a declarat Marian Manole, acum câteva zile.

După ce Mădălina Manole s-a sinucis, bunicii nu și-au mai văzut nepotul

S-a împlinit un deceniu de când Anca Magdalena Mircea, cunoscută ca Mădălina Manole, a decis să-şi încheie socotelile cu viaţa. Aceasta este ultima imagine cu ea în viață, când s-a filmat pentru mesajul de adio.

Pe 14 iulie 2010, solista de muzică uşoară a băut pesticid, care a ucis-o pe loc, la 43 de ani, chiar de ziua ei de naştere. De atunci, tatăl ei, Ion Manole (77 de ani), nu şi-a mai văzut nepotul.

A băut furadan, un pesticid puternic, pe 14 iulie 2010, exact în ziua în care împlinea 43 de ani, şocând o ţară întreagă. Au trecut zece de ani de când ”fata cu părul de foc.

De atunci, Ion Manole, tatăl artistei, nu şi-a mai văzut nepoţelul, pe Petru Jr. (11 ani), de care îi este foarte dor, întrucât relaţiile dintre familia Mădălinei şi soţul acesteia, Petru Mircea (51 de ani), s-au deteriorat când s-a prăpădit cântăreaţa.

Pe soţia lui, Eugenia, mama Mădălinei, a pierdut-o în martie 2017, răpusă de un cancer pulmonar. Fiul său, Marian Manole (51 de ani), şi băiatul acestuia, Mihăiţă (22 ani), l-au ajutat să treacă peste suferinţe.

Ce face Ministerul Culturii cu „oamenii-tezaur”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp