Tatuajele lui Burcea și mesajele lor ascunse. O vrea înapoi pe Andreea? Iată ce mărturisește

Tatuajele lui Burcea și mesajele lor ascunse. O vrea înapoi pe Andreea? Iată ce mărturisește
E posibil să se fi dus la Ferma ca să își impresioneze soția de care va divorța toamna aceasta? Oare s-a răzgândit? Burcea o vrea înapoi pe Andreea? Iată ce mărturisire intrigantă face actorul.

George Burcea face parte din echipa „sătenilor” în show-ul de succes Ferma realizat și difuzat de Pro TV. Acesta pare a face echipă apropiată cu fosta prezentatoare de la  meteo, Viviana Sposib, domnişoara „cu cel mai frumos bust din showbizul românesc”, având în vedere formele apetisante pe care le etalează. Printre îmbrățișări și săruturi, George Burcea face însă o mărturisire intrigantă.

El a vorbit despre cele două fetițe ale sale, pe care le iubește foarte mult, dar a și explicat despre cum a ajuns să își rateze căsnicia cu Andreea Bălan. Cei doi au două fetițe, Clara – Maria, care are un an și jumătate, și Ella- Maya, de trei ani.

Tatuajele lui Burcea și mesajele lor ascunse

Burcea a arătat ce tatuaje are. „Am aici și un tatuaj cu ele. E o invitație de nuntă și botez, cu  Ella, mami, tati, e și Clărița care era micuță”, a explicat George Burcea indicând un desen în cotur de inimă. Mai are un tatuaj „cu mine și cu soția”. Ambele tatuaje sunt realizate după desene stilizate.


Mădălina Ghenea surprinsă în cele mai neașteptate ipostaze. Vedeți ce poate să facă

Papa, noi declarații revoluționare: „Plăcerile sunt de la Dumnezeu”


Vorbind despre tatuajul care îl reprezintă alături de Andreea Bălan, George Burcea a făcut următoarea mărturisire emoționantă:  „Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei. Iar acest tatuaj va fi aici mereu. Sunt eu cu ea. Nu am făcut acest tatuaj să-l șterg dacă mă despart de ea”, a spus actorul.

El a explicat cum a ajuns să își destrame propria familie. E din vina… părinților săi: „În momentul în care ai un background asemănător cu al meu, adică unde o familie se destramă – mama venea foarte rar acasă, sau că pe tata l-am văzut prima oară la 18 ani, rata să destrami și tu familia la rândul tău este destul de mare. Toate traumele din copilărie, toate greutățile, toate lacrimile, toate momentele mai puțin plăcute te-au făcut să ajungi pe calea asta (…)”

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp