Tavi Clonda s-a îmbolnăvit. Ce decizie radicală s-a luat în familie

Tavi Clonda s-a îmbolnăvit. Ce decizie radicală s-a luat în familie
Vedeta de la Antena Stars, Gabriela Cristea, face o pereche minunată cu soțul său, pe care l-a cunoscut, de altfel, tot în platoul unei emisiuni tv. Cei doi au împreună două fetițe și formează una din cele mai apreciate familii din showbizul românesc. nori negri s-au abătut însă și asupra lor.

O decizie radicală a trebuit luată, de urgență, în familia Gabrielei Cristea, după ce Tavi Clonda s-a îmbolnăvit. Vedeta și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit despre amănunte mai puțin cunoscute din viața partenerului său. Frumoasa de la Antena Stars a dezvăluit faptul că Tavi Clonda se confruntă cu probleme de sănătate, motiv pentru care au luat o decizie radicală în familie.

Tavi Clonda și-a povestit drama în fața fanilor, povestind cum și-a pierdut ambii bunici, în anul în care a venit pe lume, acum soția sa, Gabriela Cristea, a dezvăluit care e problema reală cu care se confruntă soțul ei. Decizia pe care au luat-o a fost să amenajeze propria sală de fitness acasă, cu aparate profesionale. Tavi Clonda are probleme cu spatele și e obligat să facă anumite exerciții, constant, ca să nu se înțepenească.

Tavi Clonda s-a îmbolnăvit

„De jumătate de an tot îmi spun că mă apuc de sport și mereu am găsit cate un pretext ca să amân. Salile de sport au fost închise șiii… lenea este cel mai mare dușman. Într-un final m-am hotărât să fac orice ca să mă reapuc de sport și chiar m-am apucat”, a scris Gabriela Cristea pe o rețea de socializare.

Vedeta a mărturisit că decizia a fost legată și de problemele de sănătate pe care le are soțul ei.

„Am comandat o bicicletă eliptică pentru mine și una cu spătar pentru Tavi (el are ceva probleme cu spatele) și ne-am mobilizat de o săptămână”. Gabriela Cristea are în continuare un tonus optimist. „Nici nu știu despre ce să vă vorbesc mai repede: de starea de bine, de faptul că nu mă mai dor toate, de fericirea de a face sport împreună cu partenerul, etc. Multe beneficii și multă stare de bine”, a adăugat ea, în aceeași postare.

Ce viață a dus Tavi Clonda înainte să își cunoască soția

Pe Tavi Clonda îl vedeți mereu cu zâmbetul pe buze, fiind o fire energică și pozitivă. Solistul este din Brăila, iar primul lui contact cu muzica a fost în clasa I. Atunci părinții l-au înscris la un curs de pian. Mai târziu, a învățat să cânte la chitară. După liceu, a urmat Facultatea de Construcții Aerospațiale din Brașov. Dar, în paralel, a studiat canto la Școala Populară de Artă din Brașov.

În 2001, solistul a participat la show-ul Ploaia de stele de la TVR 1, și, talentat cum e, a ajuns până în finală. În 2003 a devenit director de program artistic într-un turneu prin Europa. A lucrat alături de o echipă formată din instrumentiști de valoare, soliști vocali și dansatori, iar în 2005 a primit un contract de opt luni în SUA.

După ce a revenit în țară, în 2006, s-a reapucat serios de muzică. A pus bazele trupei Bandidos, care, în timp, s-a destrămat, iar el a ales o carieră solo. În 2012, Tavi Clonda, alături de Show Band, cântă în emisiunea lui Cristi Brancu, Confidențial. Un an mai târziu a început colaborarea cu televiziunea Kanal D, unde cânta cu trupa sa în emisiunea Te vreau lângă mine, prezentată de Gabriela Cristea. Așa s-au cunoscut cei doi.

Luni, Tavi Clonda a avut o veste mare pentru fani. Urmează un proiect nou și interesant. „Victorioșilor, vin cu o veste super chiar de luni. În curând, mă veți vedea într-un nou proiect tv! Vă țin la curent!” – a scris artistul pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. Cum au ajuns de la iubire ca-n povești la pumni ca-n filme

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp