Tavi Clonda, schimbare de look majoră. „Doamne, în ce hal arăt!”

Tavi Clonda, schimbare de look majoră. „Doamne, în ce hal arăt!”
Cântărețul Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, a suferit o transformare uluitoare. Acesta a acceptat să intre în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” și a acceptat să facă ceva ce nu a mai făcut – conform spuselor lui. Cert este că acum nu-l mai recunoaște nimeni pe stradă, iar el nu e mulțumit deloc.

Noul sezon „Te cunosc de undeva” aduce multe surprize telespectatorilor, iar una dintre ele este Tavi Clonda. Acesta și-a luat rolurile în serios și vrea să arate că este cel mai bun. Drept pentru care a acceptat să-și modifice lookul așa cum nu a mai făcut-o până acum: și-a ras barba!

Tavi a întinerit brusc cu minim 10 ani, dar a devenit de nerecunoscut. E foarte probabil ca nici soția lui, Gabriela Cristea, și poate nici cele două fiice ale lor, să se adapteze prea ușor la noua înfățișare.

Din fericire, barba va crește destul de repede la loc și probabil că tot acest efort îi va aduce lui Tavi un punctaj mare în competiția starurilor.

„Vine ziua mea (15 septembrie), sâmbăta începe noul sezon Te cunosc de undeva”, a scris Clonda pe Facebook.

Își dorea de multă vreme să intre în show

În cel de-al 15-lea sezon al transformărilor, Monica Anghel revine pe scenã, de data aceasta alãturi de bunul sãu prieten, Marcel Pavel. Romicã Ţociu va face echipã cu Adriana Trandafir, în vreme ce Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, iar Cãtãlina Grama Jojo, Adda, AMI, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor evolua solo.

Tavi Clonda îşi dorea de multã vreme sã facã parte din distribuţia transforming show-ului: “Am fost foarte fericit, îmi doream de foarte mult timp sã lucrez într-un proiect de genul ãsta. Am primit cu o bucurie enormã propunerea de a participa, dar şi cu o responsabilitate foarte mare, pentru cã mi-am dat seama cã nu va fi uşor, dar ce se poate realiza foarte uşor în viaţã şi sã aibã efect mare?”, a mãrturisit Tavi, care a mai spus cã “cel mai tare îmi e fricã de tocuri şi de faptul cã va trebui sã îmi dau barba jos dupã 15 ani. O sã fie foarte distractiv, pentru alţii, pentru mine nu!”.

Marius Tucă a ajuns la spital. Sunt speranțe de bine

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp